___
 

D-87 UUTISET

3

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
22.10-2000

LINNANMAAN HALLISSA KÄYNNISTYSVAIKEUKSIA


ARKISTOKUVA16.9.2000

Linnanmaan jäähallin käyttöönotto ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti. Hallia päästiin kokeilemaan vain parin päivän ajan. Silloinkin vain toinen kaukalo oli käytössä. Kaukalo oli asennettu hiukan sivuun jäähdytysputkista.

Lisää ongelmia on aiheutunut kaukalon reunojen pettäminen josta on seurannut koko hallin sulkeminen toistaiseksi. Yleisesti on arvioitu ettei halli ole suljettuna kuin viikonvaihteen yli.

JÄÄHALLI MYYTÄVÄNÄ

Osta oma jäähalli !

OULUSTAKO ?

Myytävänä

uusi JÄÄHALLI.

Tied. puh. 0400 892 120

Ilmoitus KALEVASSA 22.10.2000
22.10-2000

HARJOITUSPELI

NIVALAN COWBOYS - KÄRPÄT
21. - 22.10.2000

Nivalasta on tullut kovan luokan jääkiekkopaikkakunta. Oma halli on nostanut junioritoimintaan osallistuvien määrää ja pelit ovat olleet innostavia.

Kärppäjuniorit ovat aina pelanneet mielellään nivalalaisten kanssa. Monia henkilökohtaisia tuttavuussuhteita on solmittu ja pelattu tasaisia keskinäisiä otteluja. Edellisen kerran Cowboys esiintyi Oulussa Kärppien järjestämässä kansainväilsessä turnauksessa keväällä 2000, voittaen turnauksen kovassa seurassa.

Tällä kertaa Cowboys oli joutunut lähtemään ystävyysotteluun ilman muutamaa kovan tason pelaajaa. Mm. kaksi tyttöä (Merja Halmetoja ja Jonna Muhonen) olivat viettämässä lomaviikkoa matkoilla.

PELAAJALUETTELO JA LISÄÄ KUVIA >>>

Cowboys pelasi kaksi ottelua joista tällä kertaa ei voittoa herunut, mutta pelit olivat tiukkoja ja lopputulokset olisivat voineet olla muutakin. Pelit päättyivät Cowboys - Torot 5 - 3 ja Cowboys - Reksat 3 - 3.

COWBOYS KATSOI SM-LIIGAN OTTELUN

Cowboys joukkue kävi myös katsomassa lauantaina 21.10. SM-liigan ottelun Oulun Kärpät - JYP. Ottelu päättyi vierasvoittoon 2 - 5. Kärpät on 14 pelatun ottelun jälkeen kahdeksantena 13 pisteellä. Sarjan kärkipaikkaa pitää hallussaan Jokerit 23 pisteellä.

22.10.2000
<<< EDELLINEN /PREVIOUS - SEURAAVA / NEXT >>>
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999