___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 

TSHEKIN MATKA LÄHESTYY

Tshekin matkavalmistelut etenevät. Matkalle lähtijät kokoontuvat maanantaina 27.3.2000 päättämään matkajärjestelyihin liittyvistä toimenpiteistä. Matkanjohtajaksi on kutsuttu Pekka Nykyri. Hän hoitaa matkan kjärjestelyt ja mm. mahdollisesti äytännön tarvittavan yhteydenpidon koteihin.

Turnausjulkaisu KÄRPÄT D-87 TSHEKINMAALLA 2000 on valmistunut ja jakelussa. Laadukkaasta julkaisusta ja teksteistä vastanneet Juha Matikainen ja Asko Leinonen ovat tehneet hyvää jälkeä.

Julkaisussa on mielenkiintoisia artikkeleita, joukkueet ja tukijoidemme mainoksia. Julkaisu on kaksikielinen, Englanti / Suomi. Kiitokset kaikille julkaisuhakkeeseen osallistuneille.

Julkaisulla tulee olemaan keräilyarvoa!

21.3.2000

TOROILLE KULTAA

Torot voittivat SJL:n Pohjoisen alueen D-87 Merikoskiliigan lopputurnauksen. Tasaiset pelit kääntyivät selvään voittoon ja vain turnauksessa toiseksi tulleen PaKa:n kanssa päädyttiin tasatulokseen 1 - 1.

Toiseksi tullut PaKa voitti yhden ottelun ja pelasi peräti neljä peliä tasan.

Turnauksessa kolmanneksi nousi TeKi kahdella voitolla ja kahdella häviöllä. Teki pelasi yhden tasapelin, tietysti PaKa:n kanssa

21.3.2000

REKSAT TURNAUKSESSA HAUKIPUTAALLA

Haukiputaan Ahmat (Ahmat D-87), Iisalmen Peli-Karhut (IPK D-87) ja Oulun Kärpät (Kärpät D-87E) pelasivat Haukiputaan jäähallissa keskinäiset ystävyysottelut 18.3.2000. Peli-iloa ja uusia tuttavuuksia löytyi. Turnauksessa IPK voitti molemmat pelinsä ja me toisen.

Saimme kutsun myös ensi syksyksi IPK:n järjestämään syysturnaukseen. Katsotaan myöhemmin. Meillähän on ollut myös perinteisesti oma syysturnauksemme Jäälissä.

21.3.2000

JUNIORIKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Juniorihallitus on päättänyt, että Kärppäjunioreiden kauden päättäjäiset pidetään Pyrinnön urheilutalolla 16.4.2000 kello 14:00.

21.3.2000

JOUKKUEET (REKSAT, TOROT) JATKAVAT ENSI KAUDEN

Juniorihallitus on päättänyt, että kaudella 2000 - 2001 D1:ssä pelataan kahdella rinnakaisjoukkueella. Tasojoukkue perustetaan vasta ensi kauden jälkeen, C2:ssa (yksi joukkue).

"Lopulliset juniorijoukkueet muodostetaan kesän harjoitusryhmistä elo- syyskuun aikana ja ne ovat kooltaan noin 22 pelaajaa. Joukkueiden pelaajavalinnoista päättävät valmentajat ja valmennuspäällikkö" : Kärppä-Aapinen

27.2.2000

ARKISTON SIS.LUETTELOON

 

     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999