___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 
3.9.2000

POHJOIS-SUOMEN JÄÄKIEKKOPÄIVÄT
OULUSSA 2. - 3.9.2000

Pohjois-Suomen jääkiekkopäivät veti Ouluun noin 80 jääkiekosta kiinnostunutta osallistujaa SJL:n Lapin ja Pohjoisen alueelta. Päiviä vietettiin yhdessä nyt kolmatta kertaa.

JÄÄKIEKKOLIITON TULEVAISUUDEN VALINNAT
Jääkiekkopäivät avannut SJL:n Pohjoisen alueen puheenjohtaja Olli Lahtinen korosti yhteisesti hyväksytyn arvopohjan ammentavan jääkiekosta lisäarvoa elämään. SJL:ssa pohditaan toiminnan arvopohjaa, toiminta-ajatusta ja taloudellisia toimintaedellytyksiä. Liiton toimintavuodelle 2000 - 2001 valmisteluissa olevat uudet projektit olivat myös esittelyssä.

SEN TEET MIHIN USKOT
Varmasti yksi odotetuimpia luennoitsijoita oli Juhani Tammisen esiintyminen jääkiekkopäivillä. Kuulimme selkeän ja ydinasioihin pureutuvan, pelkistetyn esityksen valmentajan työstä. Tami sai esityksensä jälkeen raikuvat aplodit.

Juhani Tammiselta ilmestyy kirja "AURINKOKUNIGAS" vielä kuluvan syyskuun aikana.

VUODEN TEKIJÄT
Jääkiekkopäivien varmaankin yksi tärkeimpiä tapahtumia oli VUODEN TEKIJÄT palkitseminen. Yli kaksikymmentä Vuoden Tekijää palkittiin Jääkiekkoliiton kunniakirjalla kiitoksena jääkiekon hyväksi tehdystä työstä.

VUODEN SEURATEKO
Oulun Kärpät palkittiin VUODEN SEURATEKO kunniakirjalla. Kärppien menestys niin junioritoiminnassa kuin edustuskiekkoilussa on ollut palkitsemisen arvoinen teko. Palkinnon vastaanottivat seuran puheenjohtaja Seppo Arponen, valmennuspäällikkö Tuomo Räty ja päävalmentaja Juhani Tamminen.

Yksikään kuulija ei jäänyt kylmäksi näyttelijä Tuija Piepposen esitykselle "Fyysinen vuorovaikutus - viestintä lähtee koko kehosta".

Lisäksi kuulimme toistakymmentä erittäin mielenkiintoista jääkiekkoon liittyvää luentoa ja kertomusta.

Paluu uutisiin >>>

3.9.2000
ARKISTON SIS.LUETTELOON
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999