___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 
26.8.2000

KÄRPÄT D-87 TURNAUSJOUKKUEET KOOSSA,
TAVATAAN 16. - 17.9.2000 JÄÄLISSÄ

Turnausjoukkueet ovat nyt koossa. Odotettavissa on tiukkoja pelejä ja hauskaa yhdessäoloa. Niin joukkueet kuin seuralaiset ja yleisö ovat tervetulleita Jääliin. Turnausjoukkueet ovat Vaasan Sport, Kokkolan Hermes kahden joukkueen voimalla, Haukiputaan Ahmat, Ouluseudun Laser HT ja Oulun Kärppien kaksi joukkuetta.


ARKISTOKUVA -99
17.8.2000

KÄRPÄT - LUKKO 1 - 2
(1 - 1, 0 - 0, 0 - 1)

Kärppien harjoitusottelut jatkuvat. Nyt vuorossa oli Rauman Lukko. Vauhdikas ottelu ja kova lataus purkautui toisen erän painiottelussa. Pelin loppuminuuteilla Kärpät otti hyvin pelanneen maalivahdin (Kangas) pois ja yritti kiihkästi tasoitusta siinä kuitenkaan onnistumatta.
Tässäkin ottelussa oli talkoissa kärppäjunioreiden vanhempia.
15.8.2000

KÄRPÄT D-87 JÄRJESTÄÄ TURNAUKSEN JÄÄLISSÄ
16. - 17.9.2000

Vanhempien kokouksessa päätettiin mm. joukkueen budjetista ja syysturnauksesta. Turnaukseen on jo ilmoittautunut kuusi joukkuetta mm. Vaasan Sport, Kokkolan Hermes kahden joukkueen voimalla ja Haukiputaan Ahmat. Parilla joukkueella puuttuu vielä virallinen päätös osallistumisesta jo perinteeksi muodostuneeseen turnaukseen.
Kysy Romppaisen Jukalta, mahtuuko vielä mukaan (yhteystiedot organisaatio-napin takana).
Kokouksessa valmennuspäällikkö Tuomo Räty esitteli Kärpille varattuja jääaikoja ja niiden jakoperusteita. Uusista kaukaloista huolimatta juniorikiekkoilu ei saa edelleenkään Oulun kaupungista läheskään tarvetta vastaavaa määrää jääaikaa. Tästä syystä kiekkoharrastuksen kulut nousevat varsin korkeiksi. Tiukasta taloudenpidosta huolimatta kuukausimaksut ovat n. 500 - 1000 markkaa kuukaudessa. Kaikkein vaikeimmassa tilanteessa ovat perheet, joilla on useita lapsia jääharrastuksen parissa tai perheessä on kohdattu työttömyyttä. Talkootyön osuus kustannusten helpottamiseksi olisikin erityisen tärkeää.
Kokousta oli seuraamassa myöskin Suomen Jääkiekkoliiton liittohallituksen jäsen ja aluehallituksen puheenjohtaja Olli Lahtinen.
14.8.2000

KÄRPÄT - LUULAJA 4 - 2
(1 - 0, 0 - 1, 3 - 1)

Kärpät valmistautui SM-liigataistoihin pelaamalla kovavauhtisen harjoitusottelun Luulajaa vastaan. Ottelua oli seuraamassa lähes 4200 katsojaa. Tässäkin ottelussa oli talkoissa kärppäjunioreiden vanhempia.
12.8.2000

HARJOITUSOTTELUSSA TIUKKAA VÄÄNTÖÄ

Reksat ja Torot ottivat yhteen syksyn esimmäisessä harjoituspelissä. Peli päättyi Torojen niukkaan 2 - 1 voittoon.

Lisää kuvia >>>

<<< Paluu uutisiin
16.9.2000
ARKISTON SIS.LUETTELOON
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999