___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 
16.9.2000
Päiv. 17.9.00

JÄÄHALLI VALMISTUMASSA

Oulun Peltituote Oy:n jäähallihanke etenee hyvää vauhtia. Jääkoneita on kokeiltu ja kaukalon rakentaminen on käynnissä.

Auvo Jumisko viimeistelee kaukalon reunusmuoveja. Auvo kuuluu kaukalopallojoukkue Bumerangin talkooporukkaan.

Taustalla näkyvät toisen kerroksen näköalakahvion ikkunat ja kaukalon tasolla sosiaalitilat. Pentti Karjalainen Oulun Peltituote Oy:stä ei osannut kertoa hallin tarkkaa valmistumisaikaa. Kaukalon betonipinta on vielä maalattava ja joitakin pieniä viimeistelytöitä on tehtävä. Mutta eiköhän sitä pian pudoteta tässäkin hallissa musta kiekko jäähän...

HALLI VALMISTUU MYÖS LINNANMAALLE

Junioreiden jääaika on kortilla ja Peltituotteen hallin lisäksi odotetaan kiihkeästi Oulun kaupungin harjoitushallin kaukaloiden (2 kpl) valmistumista Linnanmaalle. Valmistuvan kaupungin hallin kapasiteetista D-87 joukkueille riittää yksi vuoro viikossa.

Myönteisestä hallitilanteen kehityksestä huolimatta jääaika on edelleen kortilla. Lisääntyvät harjoitusmäärät ja riittämätön kapasiteetti kaupungin halleissa merkitsevät myös sitä, että lasten vanhemmat maksavat yhä suurempaa osuutta jäämaksuina junioritoiminnan kustannuksista.

Kaupungin halleissa jääaika on maksutonta junioreille, mutta käytännössä lisääntyvä kapasiteetti ei tuo helpotusta tilanteeseen. D-87 joukkueet (2 kpl) ovat budjetoineet jäämaksuihin kuluvalle kaudelle yli 100 000 markkaa.

16.9.2000
<<< Paluu uutisiin

 

ARKISTON SIS.LUETTELOON
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999