___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 
30.10.2000

LINNANMAAN JÄÄHALLI

Oulun uusimman jäähallin omistaa Oulun kaupunki. Halli on rakennettu Oulun teknologiakylän ja yliopiston läheisyyteen Linnanmaalle. Jäähallista on varattu jo lähes kaikki vuorot. Ainoastaan muutamia aamu- ja päivävuoroja on vielä vapaana.

Jäähallissa on kaksi kaukaloa (28 x 57 m), katsomotiloja, kahvila, ja tietysti asianmukaiset pukeutumistilat suihkuineen.

Katsomotilojen mitoituksessa on otettu huomioon pienimuotoisten kilpailujen katsomotarpeet. Penkit ovat oikein mitoitettuja ja miellyttäviä istuakin.

Jään kunnosta pidetään hyvää huolta.

Linnanmaan jäähallin kahvila on avoinna joka viikonpäivä sanoo Jani Alatalo. Maanantaista torstaihin 15 - 21 ja perjantaisin 14 - 21:30 sekä viikonloppuisin (la, su) 10 - 20.

Kahvin voi juoda myös ylätäsanteella ja samalla mukavasti seurata tapahtumia jäällä. Olemme ylpeitä oululaisten päättäjien kädenojennuksesta nuorisotyölle.

Oululaiset jääurheiluseurat ja tuhannet -harrastajat ovat tyytyväisiä pitkään toivelistalla olleeseen harjoitushallihankkeeseen.

Toivotamme uuden hallin myötä onnea ja menestystä Oulun kaupungille sekä jäähallin henkilökunnalle. Meille kaikille riittää työtä jääurheiluharrastuksen parissa.

30.10.2000
<<< Paluu uutisiin
ARKISTON SIS.LUETTELOON
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999