___
 

D-87 ARKISTO

 
TAUSTAA
UUTISET
PELIT
PELAAJAT
ORGANISAATIO
SPONSORIT
SÄHKÖPOSTI / PALAUTE
KESKUSTELU
CHAT
VARUSTEPÖRSSI
ETUSIVU
   
   
 
 
13.10.2000

PELTITUOTTEEN HALLI KÄYTTÖÖN
D-87 AVASI HARJOITUSPELILLÄ

Kärppäjuniorit testasivat uuden hallin käyttökelpoisuutta pelaamalla keskinäisen harjoitusottelun perjantaina 13.10.2000. Uutuuttaan kiiltävä halli oli kaukalon osalta valmis ja jää hyvässä kunnossa. Kahvilatilat eivät olleet vielä valmiina, mutta varmaan ennen joulua sielläkin juodaan kahvikupposet.

Yleisö oli lähellä kaukaloa ja pelaajia. Seisomapaikoiksi rakennetuilla katsomon lauteilla olikin lämmin tunnelma ja istuttaessa useimman jalat huitoivatkin pelitilanteen mukaisesti ilmaa. Pelaajien penkillä luukun kohdalla näytti olevan ahdasta, mutta mikä tärkeintä, pelaajat olivat tyytyväisiä. Samoin vanhempien tyytyväisyys oli taattu sillä lähes kaikkien harjoitusmatkat lyhenivät oleellisesti.
Kiitokset rakentajille ja yrittäjälle joka on ennakkoluulottomasti vienyt hallihankkeen läpi. Toivotamme onnea ja menestystä uudelle hallille ja sen ylläpitäjille.

Peli oli tasaista vääntöä kuten edellinenkin Raksilassa pelattu harjoitusottelu, joka päättyi 1 - 1. Avausmaalin uudessa hallissa teki Reksojen Anssi Anttila. Loppua kohden peli kuitenkin kääntyi tällä kertaa Toroille 6 - 1.

Ensi viikolla nähdään Linnanmaalla samoissa merkeissä.
13.10.2000
<<< Paluu uutisiin
ARKISTON SIS.LUETTELOON
<<< SIVUN ALKUUN / START OF THE PAGE
     

SIVUJEN TOTEUTUS AKI ANTTILA 1999