KUUKAUDEN JUNIORI, OULUN KÄRPÄT 46 RY

2.11.2008

Oulun Kärpät
TIETOJA JÄÄHALLISTA JA SEN TOIMINNASTAOULUN KÄRPÄT 46 RY

Oulun Kärpät 46 ry


MARRASKUUN 2008 KUUKAUDEN JUNIORI
TEEMU SATOMAA


Marraskuun kuukauden juniori Teemu Satomaa C-2 joukkueesta palkittiin 25.11. Kärpät-SaiPa ottelun erätauolla . Teemun joukkueella pelit ovat menneet hyvin. Teemu pelaa joukkueessa hyökkääjänä numerolla 11.

Stipendin luovuttaja oli Laatumikro. Kuukauden juniorille luovutettiin kunniakirja ja stipendi. Radio Mega julkistaa lähetyksissään kuukauden juniorit ja selostaa Kärppien SM-liigapelit. Kuukauden juniori on Oulun Kärpät 46 ry:n ja yhteistyökumppanien jakama kannustus jääkiekkojunioreille.

OULUN KÄRPÄT 46 RYRADIO MEGAJUNNUT.COM

Junnut.com tukee junioritoimintaa mm. julkaisemalla sivuillaan junioreiden peli- ja sponsoritapahtumia. www.JUNNUT.com -sivusto, Suomen laajimpia jääurheilun kuvakokoelmia intertetissä.

Kuukauden juniorin palkitseminen on pitkäaikaisen kumppanimme Oulun Kärpät 46 ry:n organisoima Oulun Kärppien SM-liigan kotipelien erätauolla tapahtuva julkistamis-tilaisuus.


www.JUNNUT.com

LÄHTEET, TEKIJÄT

Lähteet: Oulun Kärpät 46 ry, Harri Aho
Valokuvat
junnut.com,
Tekstit, taulukot ja sivujen koostaminen Sampo Anttila
Internet-sivut ja graafinen suunnittelu; Visark.com, Aki Anttila

WWW.JUNNUT.COM SIVUJEN SISÄLLÖSTÄ JA TEKIJÖISTÄ;
SAMPO ANTTILA
Kuvaus sisällöstä
Avustajat, tukijat ja aineisto

Useimmista sivun kuvista saat suuremman klikkaamalla kuvaa!


www.JUNNUT.com
Sivuilla esiintyvät pienet logot, vaakunat ja kuvat toimivat internet-linkkinä. Sivuilla on kymmeniä tuhansia kuvia sekä satoja linkkejä nettiin ja junnut.com -sivuille.
OULUN KÄRPÄT ON OULUN ETTA 2008, OULU-SEURAN ETTA-JUHLA KAUPUNGINTALOLLA 7.9.2008 KUVAKOOSTE KÄRPÄT - SAIPA, SM-LIIGAA OULUSSA 11.9.2008 KUVAKOOSTE, KÄRPPIEN LUISTELUKOULU ALKOI, 13.9.2008 KUVAKOOSTE KÄRPÄT - PELICANS, SM-LIIGAA OULUSSA 18.9.2008
KUVAKOOSTE KÄRPÄT - JOKERIT, SM-LIIGAA OULUSSA 27.9.2008

20.11.2008 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Kuukauden juniori >