KUUKAUDEN JUNIORI, OULUN KÄRPÄT 46 RY

28.2.2009

 
TIETOJA JÄÄHALLISTA JA SEN TOIMINNASTAOULUN KÄRPÄT 46 RY

Oulun Kärpät 46 ry

HELMIKUUN 2009 KUUKAUDEN JUNIORI
OLLI HÄMÄLÄINEN


Olli Hämäläinen

Klikkaa suuremmaksi
Helmikuun kuukauden juniori Olli Hämäläinen Kärppien D-2 juniorijoukkueesta palkittiin Kärpät - Ilves ottelussa 28.2.2009. Stipendin luovuttaja oli K-kauppias Jorma Korkiakoski. Kuukauden juniorille luovutettiin kunniakirja ja stipendi. Radio Mega julkistaa lähetyksissään kuukauden juniorit ja selostaa Kärppien SM-liigapelit. Kuukauden juniori on Oulun Kärpät 46 ry:n ja yhteistyökumppanien jakama kannustus jääkiekkojunioreille.

Klikkaa suuremmaksi
Kuvassa oikealta Henry Viheriävaara Radio Megasta, K-kauppias Jorma Korkiakoski, kuukauden juniori Olli Hämäläinen ja Oulun Kärpistä toiminnanjohtaja Harri Aho.

OULUN KÄRPÄT 46 RYRADIO MEGA

Oulunsalon K-supermarket Kapteenin kauppiaspari Jorma ja Päivi Korkiakoski siirtyvät kauppiaiksi Kempeleen K-markettiin ja K-marketin kauppiaat Jouni ja Sirpa Kallio K-supermarket Oulunsaloon helmikuun alusta.  Korkiakosken pariskunta jatkaa Kempeleen uuden K-supermarketin kauppiaina sen avautuessa keväällä 2009.JUNNUT.COM

Junnut.com tukee junioritoimintaa mm. julkaisemalla sivuillaan junioreiden peli- ja sponsoritapahtumia. www.JUNNUT.com -sivusto, Suomen laajimpia jääurheilun kuvakokoelmia intertetissä.

Kuukauden juniorin palkitseminen on pitkäaikaisen kumppanimme Oulun Kärpät 46 ry:n organisoima Oulun Kärppien SM-liigan kotipelien erätauolla tapahtuva julkistamis-tilaisuus.


www.JUNNUT.com

LÄHTEET, TEKIJÄT

Lähteet: Oulun Kärpät 46 ry, Harri Aho
Valokuvat
junnut.com, Sampo Anttila
Tekstit, taulukot ja sivujen koostaminen Sampo Anttila
Internet-sivut ja graafinen suunnittelu; Visark.com, Aki Anttila

WWW.JUNNUT.COM SIVUJEN SISÄLLÖSTÄ JA TEKIJÖISTÄ;
SAMPO ANTTILA
Kuvaus sisällöstä
Avustajat, tukijat ja aineisto

Useimmista sivun kuvista saat suuremman klikkaamalla kuvaa!


www.JUNNUT.com
Sivuilla esiintyvät pienet logot, vaakunat ja kuvat toimivat internet-linkkinä. Sivuilla on kymmeniä tuhansia kuvia sekä satoja linkkejä nettiin ja junnut.com -sivuille.
26. RANTALAKEUS-TURNAUS 25. - 27.1.2008 OULUNSALO / KEMPELE, LASER HTKÄRPÄT - ILVES, JÄÄKIEKON SM-LIIGAA OULUSSA 19.2.2008KÄRPÄT - ILVES, B-NUORET, SM-SARJAA OULUSSA 27.10.2007. SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO'

1.10.2008 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Kuukauden juniori >