KUUKAUDEN JUNIORI, OULUN KÄRPÄT 46 RY

15.11.2007

Oulun Energia Areena (Raksila)
TIETOJA JÄÄHALLISTA JA SEN TOIMINNASTAOULUN KÄRPÄT 48 RY

Oulun Kärpät 46 ry

LOKAKUUN 2007 KUUKAUDEN JUNIORI
MARKUS KORKIAKOSKI

MARKUS KORKIAKOSKI, KUUKAUDEN JUNIORI, OULUN KÄRPÄT 46 RY

Kuukauden juniori on Oulun Kärpät 46 ry:n ja yhteistyökumppanien jakama kannustus jääkiekkojunioreille.

Syyskuun kuukauden juniori Markus Korkiakoski C-1 juniorijoukkueesta palkittiin 15.11. Kärpät - Ilves ottelussa. Stipendin luovuttaja oli Stemma. Kuukauden juniorille luovutettiin kunniakirja ja stipendi. Radio Mega julkistaa lähetyksissään kuukauden juniorit ja selostaa Kärppien SM-liigapelit.

Markus on syntynyt 1992 Oulussa. Hän aloitti jääkiekon kahdeksan vuoden iässä Kärpissä, josta hän siirtyi myöhemmin Kiekko-Kettujen ja Laserin kautta takaisin Kärppiin. Oulun Kärppien C-1 joukkueessa pelit ovat sujuneet hyvin.

Joukkue pelaa SJL:n C-nuorten SM-sarjaa. Parhaillaan on menossa karsintasarja, jonka lohkossa 1 Kärpät pelaa etelän mahtiseurojen kanssa. Markus pelaa hyökkääjänä numerolla 25. Kolmessa ensimmäisessä pelissä Markus on kerännyt neljä pistettä (1 + 3).

Markus oli tyytyväinen stipendistä ja näytti nauttivan saamastaan huomiosta. Markus tunnetaan taitavana ja yhteistyökykyisenä pelaajana. Onnea Markukselle ja joukkueelle kauden peleihin.


Kuvassa vasemmalta, Oulun Kärpistä toiminnanjohtaja Harri Aho , kuukauden
juniori Markus Korkiakoski, Radio Megasta Allu Alatalo ja Risto Huovinen Stemmasta.

OULUN KÄRPÄT 46 RYRADIO MEGASTEMMA OULUJUNNUT.COM

Junnut.com tukee junioritoimintaa mm. julkaisemalla sivuillaan junioreiden peli- ja sponsoritapahtumia. www.JUNNUT.com -sivustolla on lähes 1,3 miljoonaa käyntiä (tilastotiedot Nebula Oy).

Kuukauden juniorin palkitseminen on pitkäaikaisen kumppanimme Oulun Kärpät 46 ry:n organisoima Oulun Kärppien SM-liigan kotipelien erätauolla tapahtuva julkistamis-tilaisuus.www.JUNNUT.com

LÄHTEET, TEKIJÄT

Lähteet: Oulun Kärpät 46 ry, Harri Aho
Valokuvat
junnut.com, Sampo Anttila
Tekstit, taulukot ja sivujen koostaminen Sampo Anttila
Internet-sivut ja graafinen suunnittelu; Visark.com, Aki Anttila

WWW.JUNNUT.COM SIVUJEN SISÄLLÖSTÄ JA TEKIJÖISTÄ;
SAMPO ANTTILA
Kuvaus sisällöstä
Avustajat, tukijat ja aineisto

Useimmista sivun kuvista saat suuremman klikkaamalla kuvaa!


www.JUNNUT.com
Sivuilla esiintyvät pienet logot, vaakunat ja kuvat toimivat internet-linkkinä. Sivuilla on kymmeniä tuhansia kuvia sekä satoja
linkkejä nettiin ja junnut.com -sivuille.
KÄRPÄT - ILVES, B-NUORET, SM-SARJAA OULUSSA 27.10.2007. SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTOKÄRPÄT - ILVES, NAISTEN SM-SARJAA OULUSSA 28.10.2007, SUOMEN JÄÄKIEKKLIITTOKÄRPÄT - HPK, JÄÄKIEKON SM-LIIGAA OULUSSA 3.11.2007JANNENE JÄÄKIEKKOLEIRI 16. - 21.6.2007'

24.11.2007 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Kuukauden juniori >