SIVUJEN SISÄLLÖSTÄ

11.11.2002

Kuvaus sivujen sisällöstä ja tekijöistä

RANTALAKEUS-TURNASU 2005, 28. - 30.1.2005KÄRPÄT -PELICANS, SM-LIIGAA OULUSSA 8.1.2005JUTTUA HAMMARIN JOULUPUKISTA JA HAMMARIN SÄHKÖ OY:STÄ 25.12.2004JÄÄKIEKKOTUOMARIT KAUDELLA 2004 - 2005B-NUORET II DIV. KIEKKO-OULU B - KUUSAMON PALLO-KARHUT 30.10.2004 TAITOLUISTELU, DEBYTANTTIEN II-LOHKO, 1. VALINTAKILPAILU 23.11.2003 Oulun Raksilan jäähallissaKÄRPÄT - SM-LIIGASSA 2004 - 2005KÄRPPÄ-SÄÄTIÖN HALLITUKSEN KOKOUS 15.9.2003OULUN KÄRPÄT JUHLI SUOMEN MESTARUUTTA 15.4.2004 OULUN TORILLAPESÄPALLON G- JA F-NUORTEN ALUELEIRI OULUNSALOSSA 23. - 25.7.2004FinTrack Tour VII + Gas Power Touring IV, RC-autot Raksilan radalla Oulussa 24.-25.7.2004LINNANMAA-TURNAUS 21. - 22.8.2004 POHJOIS-SUOMEN 7. JÄÄKIEKKOPÄIVÄT 2004 28.-29.8.2004KÄRPÄT B2 - KEMIN LÄMÄRIT, 18.9.2004SIRKUS FINLANDIA OULUSSA 5.- 8.8.2004HARRASTUKSENA LASKUVARJOHYPYT, 30.7.2004 OULUNSALOHARRASTUKSENA RC-LENNOKIT, SM-KILPAILUT OULUSSA 24.-25.7.2004TRACTOR PULLING SM-OSAKILPAILU, TYRNÄVÄ 18.7.2004OULUN LIPPO - NURMON JYMY, SUPERPESITÄ OULUSSA 18.7.2004WETERAANIKONEPÄIVÄT OULAISISSA 9. - 11.7.200417. NAISTEN KYMPPI OULUSSA 20.5.2004KUNNOSSAPITO 2004 MESSUT OULUSSA 6. - 7.5.2004TALLINNAN PÄÄSIÄISTURNAUS VIROSSA 10. - 11.4.2004OULUN TERVAHIIHTO - OULUN HIIHTOSEURAJÄÄKIIPEILYN AVOIMET SM-KISAT 2004KÄRPÄT -IHK, NAISTEN SM-SARJAA OULUSSA 4.1.2004K-OULU - ROKI-79, JÄÄKIEKON SUOMI-SARJAA OULUSSA 4.1.2004KÄRPÄT - ILVES, A-NUORTEN SM-LIIGAA, 16.1.2004

1/1

SIVUJEN SISÄLTÖ

Nämä sivut on rakennettu palvelemaan pääosin juniorijoukkueiden tiedotusta ja junioreiden sekä heidän vanhempiensa kiinnostuksen kohteita. Sivuilla esitetään joukkueiden tapahtumatietoja siinä määrin kuin siihen on mahdollisuuksia. Sivut ovat lähinnä kuvakertomuksia tapahtumista. Kuvasivuihin voi olla liitettynä lyhyitä tekstejä.

Lukijana ottanet huomioon, että näiden sivujen päivitys on mahdollista vain silloin kun resursseja on käytettävissä. Esim. varsinainen ansiotyö ja siihen liittyvät matkat voivat viivästyttää sivujen ja uutisten päivitystä.

Sivujen tekijät eivät vastaa sivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta, eikä asiasisällöstä. Mahdollisista virheistä tai vääristä tiedoista aiheutuneita vahinkoja ei korvata. Sivujen ylläpitäjät edellyttävät että jokainen käyttäjä varmistaa tiedon oikeellisuuden esim. tilaisuuden järjestäjältä tai muusta alkuperäisestä lähteestä.

Sivut on avattu vuonna 1999 ja niitä on pidetty yhtäjaksoisesti yllä samojen tekijöiden toimesta. Sivuja ja niiden sisältöä on pyritty kehittämään käyttäjien toiveiden mukaisesti, joten palaute tekijöille on tervetullutta.

Seuraavaksi esitellään lyhyt luonnehdinta sivujen sisällöstä.

UUTISET

Avaussivu UUTISET sisältää lähinnä linkkejä kuvasivuille sekä tietoja viimeisimmistä päivityksistä. Kaikki uutissivut on myös taltioitu aina päivityksen yhteydessä ARKISTOn UUTISSIVUT-linkkiin

JUNIORIT, NUORET sisältää linkkejä junioripeleihin tapahtumia, nuorten SM-liigaa ja jääurheiluun liittyviä lyhyitä uutisluonteisia selostuksia runsain kuvin.

SM-LIIGA, SUPERPESIS sisältää mm. muutama viimeisen Kärppien SM-liigaottelun linkin. Linkkien takaa löytyy yleensä runsaasti kuvia otteluista ja mahdollisesti ottelua kuvaavia tekstejä. Kesäkaudella on kuvia mm. Oulun Lipon superpesisotteluista.

TAPAHTUMAT sisältää tutustumassa käytyjen tapahtumien kuvakertomuksia ja mm. jääkiekkoon liittyviä kokouksia ja tilaisuuksia, esim. Kärppä-säätiö

HARRASTUKSET sisältää linkkejä eri harrastuksiin. Harrastuksissa pyritään esittelemään jääkiekon ulkopuolista elämää.

PÄIVITYKSET sisältää viimeisimmät päivitykset sivustolle. Huomaa että kaikki lähinnä pienet päivitykset eivät näy UUTISET sivulla, eikä niitä kirjata erikseen. Uusimpien sivujen alalaidasta löytyy päivämäärä joka kertoo milloin sivu on viimeksi talletettu (siihen on mahdollisesti tehty jotain muutoksia).

UUTISET SIVUN VASEMMAN LAIDAN VALIKOT

Valikot ovat näkyvissä kaikilla kauden junnusivuilla. Vanhemmat sivustot (1999 - 2001) ovat rakenteeltaan erilaisia ja ne on linkitetty siten että ne avautuvat uuteen ikkunaan.

UUTISET - palauttaa UUTISET -avaussivulle

JUNIORIT - vie junioreiden kootut sivulle josta löytyy juniorijoukkueiden ja niiden taustayhteisöjen linkkejä

SM-LIIGA - vie KÄRPÄT SM-LIIGASSA -sivulle jolle on koottu linkkejä ja tietoja Liiga-Kärppien faneista, peleistä, tapahtumista, joukkueesta SM-liigasta ja sidosryhmistä

TULOSPALVELU - linkkisivu jolta löytyvät mm. junnut.com -sivuilta kootut esimerkkisivut eri sarjoihin, mm. Jääkiekkoliiton Pohjoisen alueella pelattavia sarjoja linkitettynä SJL:n tulospalvelusivuille. Lisäksi sivulla on muita harrastelajeja ja esimerkiksi matkailu ja tutustumiskohteiden esimerkkisivuille linkit.

OULUNSEUTU - OULU JA OULUNSEUTU-sivulle hajatietoa ja linkkejä alueen palveluista ja maisemista. Sivulta löytyvät mm; linkki Oulun kaupungin erinomaiselle Karttatie-sivulle, josta löytyvät kaikki Oulun osoitteet kartalle näytettynä osoitehaulla.

JÄÄHALLIT - Oulun ja ympäristön jäähalleista kuvia ja tietoja, mm. kapasiteetti ja yhteystietoja

SÄÄ - linkki Forecan sääpalveluun - ennuste Oulun sään kehittymisestä lähipäivinä

LINKIT - Sivuilta löytyvät linkit mm. juniorijoukkueista, pelaajien omista kotisivuista jne. Jokainen voi itse lisätä hyväksi havaitsemiaan linkkejä

DOWNLOADS - sivulla on ladattavia taustakuvia. Kuvia tullaan lisäämään toivomusten ja käytettävissä olevan materiaalin mukaan.

ARKISTO - arkistoon on koottu kaikki junnusivut uutisineen. Sieltä löytyy helposti muutaman vuoden takaisiakin asioita. Tänään osa näistä junioreista on jo tulevia tähtiä. Kannattaa vähän käydä selaamassa arkistoja. Siellä voit olla juuri sinäkin pelaajana, vanhempana tai katsojana.

HAE - hakutoiminto jolla junnusivujen sisällöstä voi tehdä vapaita hakuja kirjoittamalla HAE-sanan päälle haettava sana esim. janne - hakutuloksena saadaan kaikkien niiden sivujen osoitteet joissa ko. hakusanaa vastaava tekstinosa on.

Sivustoon tullaan myös yksittäiselle sivulle esim. hakukoneilla. Junnut.com sivuilla on ollut päivittäin 1000...1800 käyntiä (30 000 ...40 000 käyntiä/kk) ja 1...2 milj. hakua/kk . Käyntikerral-la sivustoa tutkitaan 5 - 10 min ja katsotaan keskimäärin 5 - 10 sivua. Junnusivuilla on käyty yli 1,1 miljoonaa kertaa (06/2007).

KOOTUT SIVUT

Sivujen ylälaitaan on lisätty syksyllä 2002 ylävalikot joilla pääsee aiheiden mukaisesti kootuille linkkisivuille. Sivut on toteutettu helpottamaan haettavan kohteen löytymistä ja tuomaan esille sivujen muitakin kuin haettuja kohteita.

TEKIJÄT

Sivujen graafisesta ilmeestä, sivurakenteesta, osaltaan kuvien käsittelystä ja tekniikasta vastaa Aki Anttila (www.visark.com).

Sisällön tuottamisesta ja valokuvista vastaa pääasiallisesti Sampo Anttila. Nämä sivut ovat yksityisiä, tekijöiden ylläpitämiä ei kaupallisia sivuja.

Junnut.com-sivustolla on myös avustajia, jotka ovat toimittaneet juttuja tapahtumista ja yksittäisistä peleistä. Otamme mielellään vastaan joukkueiden peleihin ja tapahtumiin liittyviä juttuja kuvineen. Kuva-aineistoa voimme liittää mukaan tarpeen mukaan. Lähetetyistä jutuista emme maksa julkaisupalkkiota, pidätämme oikeuden muuttaa jutun sisältöä, emmekä takaa että lähetetty juttu julkaistaan.

Sivuston tekijänoikeudet: Aki ja Sampo Anttila

13.7.2007
Sampo Anttila, Aki Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Juniorit kootut >