FORD FIESTA - TURNAUS

15. - 17.8.2002

KÄRPÄT - TPS

1/1

KÄRPÄT - TPS 15. 8.
JYP - LUULAJA 15. 8.
KÄRPÄT - LUULAJA 16. 8.
KÄRPÄT - JYP 17. 8.

MUITA TURNAUKSIA

KÄRPÄT - TPS 1 - 4 (1 - 1, 0 - 2, 0 - 1)


KÄRPÄT - TPS ottelua oli tullut seuraamaan arviolta 5000 katsojaa. Lipunmyynti oli kesäterässä ja ruuhkautui pahoin. Parisataa metriä pitkän jonon viimeiset tuskin ehtivät näkemään alkuvihellystä.


Pelipaikalla oli myös tällaisia kulkupelejä, eikä ihme säät ovat olleet suosiolliset.


Oulussa Kärppien järjestämä turnaus on kauden avaus kärppäpelaajille. Tällä kertaa TPS oli vahvempi 1 - 4 (1 - 1, 0 - 2, 0 - 1). Kärppien peli antoi kuitenkin lupauksia parammasta. Uusia pelaajia oli saatu riveihin. Ehkä odotetuin oli tsekkikaksikko Petr Ton - Petr Tenkrat. Tenkrat laukoikin Kärppien ainokaisen maalin ensimmäisessä erässä. Muita tulokkaita olivat Sami Mettovaara ja Niklas Bäckström.


Tunnelmaa ja tunnetta löytyi kuin liiga-ottelusta


Niklas Bäckströmin torjunnat paranivat pelin vanhetessa, vielä kova luu SM-liigassa


TPS:n Mika Alatalo kuuluu kokeneeseen kaartiin. Alatalon ketju järjesteli kolme TPS:n neljästä maalista.


Mika Pyörälä kamppailee TPS:n Joni Liuksen kanssa


TPS:n ykkösketju vauhdissa


Kärppäkapteeni Lasse Kukkonen pelasi tutun luotettavasti


Joni Pitkänen jatkaa Kärpissä, vaikka hänet varattiinkin NHL:n varaustilaisuudessa neljäntenä. Käsky rapakon taakse voi tietysti tulla vaikka kesken kauttakin.


Koko ottelun ajan valokuvaajat tekivät töitään. Pekka Mononen otti tuhansia kuvia turnauksesta. Salamavalo välähteli tiuhaan tahtiin. Salamavaloja oli yhteensä kuusi kappaletta asennettuna hallin molemmille pitkille seinille, katon rajaan. Salaman ohjaus tapahtui kameraan kytketyllä radiolähettimellä.
Riittävä valaistus ja huippukalusto sekä rautainen ammattitaito takaavat laadukkaan tuloksen. Monosella oli hallilla kaveri käsittelemässä kuvia lähes reaaliaikaisesti.
Uudet pelaajakortit saivat kuvansa. Mononen kuvaa myös lehdille ja joukkueille. Näin syksyllä työpäivät venyvät pitkiksi ja viikottain kertyy tuhansia ajokilometrejä.

Edellinen
Seuraava
31.8.2002 Sampo Anttila
http://www.junnut.com


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25