Kastellin/Karjasillan yläasteen liikuntaluokat - HC Kotipzza

25.9.2003

Linnanmaan jäähallissa
TIETOJA JÄÄHALLISTASUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO KASTELLIN YLÄASTE, OULU KARJASILLAN KOULU, OULU KOTIPIZZA

HAUKIPUTAAN AHMATKIEKKO-OULUKIIMINGIN KIEKKO-POJAT OULUN KÄRPÄT 46 RY LAKEUDEN JÄÄKIEKKOSEURAT, KOTISIVUT

1/1

HARRASTEOTTELU, OULU

KASTELLIN JA KARJASILLAN YLÄASTEEN LIIKUNTALUOKAT - HC KOTIPIZZA

Kastellin ja Karjasillan liikuntaluokkien opettaja Pasi Käyhkö on tuonut oppilaansa Linnanmaan jäähallille. Pasi toimii Karjasillan koulun opinto-ohjaajana. Hänellä on luokanopettajan tausta ja on pelannut jääkiekkoa F-ikäisestä edustuskiekkoon.


Pasi Käyhkö


Kahdeksannen ja yhdeksännen luokan oppilaat harrastavat aktiivisesti urheilua. Moni oppilas pelaa paikallisissa urheiluseuroissa säännöllisesti. Mm. Kärpistä, Kiekko-Oulusta ja Laserista jääkiekko-oppinsa ammentaneita oppilaita on useita. Liikuntaluokka on tarkoitettu liikunnallisesti lahjakkaille oppilaille, jotka haluavat kehittää liikunnallisia valmiuksiaan. Liikuntaluokkaopetusta järjestetään Karjasillan ja Kastellin kouluilla.


Happy Hockey AA Oulun aluesarjaa pelaava HC Kotipizza on harrastejoukkue. Kuten joukkueen nimestäkin käy ilmi joukkue koostuu Kotipizza-ketjun yrittäjistä ja henkilökunnasta. Joukkueen yhdyshenkilö on Hannu Kakko.


Janne Hannuksela työskentelee osakkaana Harjan Pizzassa. Jannella on pitkä peliura joka nyt jatkuu harrastesarjassa.

Harrastesarjaa pelataan neljässä lohkossa . Finaalipelit pelataan maaliskuun puolivälin jälkeen jolloin sarja pitäisi olla päätöksessä 21.3.2004.

Liikuntaluokat ja HC Kotipizza pelasivat ensimmäistä kertaa yhteisissä harjoituksissa. Myöskin liikuntaluokkien joukkue oli koossa ensimmäistä kertaa, niinpä lajiin tutustuttaminen oli keskeisimmällä sijalla. Siinä vahvaa kokemusta omaava harrastejoukkue pystyy antamaan tukea ja neuvoja kevyen pelaamisen ohella. Liikuntaluokilla on SM-sarjoissa pelaavia oppilaita, mm. ryhmän kaksi tyttöä pelaavat jääkiekkoa naisten SM-sarjassa.

22.10.2003 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Junnupelit >