C88 TURNAUS KUOPION TUPLAJÄILLÄ

16. - 17.8.2003

KalPa C-88, Kuopio Tuplajäät
IJUNIORI KALPA LAKEUDEN JÄÄKIEKKOSEURAT, KOTISIVUT

1/1

C-88 TURNAUS KUOPIOSSA 16. - 17.8.2003

HOKKI C-88 ylivoimainen "jääkauden avajaisturnauksessa"

Kajaanin Hokki C-88 pyöritteli suurinumeroiset voitot Kalpa Team C-88 turnauksessa Kuopion Tuplajäillä. Hokki esitti turnauksen osallistujista ylivertaista syyskuntoa niin luistelussa, kuin pelikäsityksessä. Hokin lahjakkaiden tehokenttien vauhdissa pehmenivät: Kiekko 67 Turusta niin alkulohkossa (7-2) kuin jatkosarjassa (6-0), Laser HT Kempeleestä (11-2), Kiekko-Vantaa Team Vantaalta (10-1), ja Kalpa Team Kuopiosta.


Lakeuden jääkiekkoylpeys Laser HT (arkistokuva)

Ainoana "maaseutujoukkueena" Kalpan turnaukseen osallistunut Kempeleen Laser HT väläytteli myös taitojaan. Avausottelussaan Kiekko 67 vastaan Laser hallitsi kenttätapahtumia suurimman osan ottelusta saamatta kuitenkaan tulosta aikaan. Ja kiekossahan vain maalit lasketaan. Niinpä ottelun loppupuolelle 2-2 tilanteen hyvällä ja systemaattisella puolustuspelillä turvanneet, entisen maajoukkuepakki Timo Nummelininkin valmentamat, Turkulaiset terävillä vastaiskuillaan selättivät lopulta Laser HT:n 6-2.

Hokin kynsissä Laserin uuden "Kotka-logon" höyhenet pöllysivät ja 2x 20 min mittelössä vastaan pyristelyt riittivät vain 11-2 selkäsaunaan, mikä kuvaa hyvin ottelun voimasuhteita ja Hokin ylivoimaa.

Lauantai-illan myöhäisottelussa jo päivästä väsyneetkin Laser ja Kalpa taistelivat 3-3 tasapelin.

Sunnuntaina Laser HT luisteli kumoon Joensuun Jokipojat 9-1 ja Kiekko-Vantaan yhdistelmä taipui Lakeuden ylpeyden viimeisessä kamppailussa 4-1. Kahden tappion jälkeen joukkueen nousu tasapeliin ja kahteen voittoon jättivät hyvät fiilikset Laserin turneematkasta.

Turnauksen perusteella Kajaanin Hokki C-88, "kainuun all stars", tulee olemaan kova tekijä alkavan kauden mittelöissä ja tavoittelee jopa Pohjoisen Alueen "piikkipaikkaa" C-88 junnujen SM-sarjassa.

TURNAUKSEN LOPPUTAULUKKO

Sijoitus Joukkue
1.
Hokki
2.
KalPa Team
3.
Kiekko 67
4.
Laser HT
5.
Kiekko-Vantaa
6.
Jokipojat

Teksti: Eero Pylkäs
Kuva: Sampo Anttila

19.8.2003 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Junioripelit >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25