C-88 JUNIORITURNAUS RAAHESSA

7. - 8.9.2002

Raahen jäähallissa

1/1

Laser C-88 Kärpännahkoja metsästämässä

Kärpännahkoja tarjottiin viikonlopun 7-8.9.2002 junioriturnauksessa Lakeuden pojille Raahessa. Mutta Pohjois-Suomen jääkiekon mahtiseuran Oulun Kärpät C-88 juniorit ”ikäluokkansa alls starsit” saivat vielä pitää nahkansa, sillä niin alkulohkossa, kuin tasaisessa loppuottelussa Lakeuden ylpeyden Laser HT C-88 rutiini ja onni eivät vielä ihan riittäneet Oulun pojille.

Kärpät selvisi loppuotteluun voittamalla alkulohkossa kaikki vastustajansa selvästi näytöstyyliin ja välierässä hyvän puolustus- ja maalivahtipelin pelannut YJK kaatui lopulta 3-0.


(Arkistokuva 13.1.2002)

Laser HT voitti alkulohkossaan näyttävästi IPK:n 10-1, Kiekko-Vesan 8-0 ja Kärpille kärsitystä 0-5 tappioista huolimatta pisteet riittivät jatkoon. Pelilliseti Laser oli lopputulosnumeroita selvästi paremmin mukana pelissä, mutta Kärppien saamat muutamat "säkämaalit" ottelun alussa näyvät tietysti taululla. Välierässä Kokkolan Hermes kaatui vasta rangaistus laukaus kilpailun jälkeen 3-2 mikä olikin Laserin hallitseman ottelun kannalta oikeutettu tulos.

Loppuottelussa Jari Kiviniemen ja Janne Pehkosen valmennuksessa Kempelehallissa hankitut taidot puhkesivat kukkaan ja Lakeuden kiekkoylpeys ja Kärpät tarjosivat kannattajilleen ja Raahen hallin turnausyleisölle jännittävää kiekkoviihdettä. Kuten alkusarjan pelissä myös loppuottelussa aluksi Lakeuden pojat jännittivät nimekästä vastustajaansa joka sai unelma-alun, kun jo ensimmäinen hyökkäys johti avausmaaliin. Ennen erän puoliväliä Kärpät onnistuivat toistamiseen mutta pelin vapautuessa Laser kavensi pian kahteen yhteen. Ottelun ensimmäisen erän loppupuoli ja toinen erä olikin enempi Laserin hallintaa mutta kiekkoa ei vain saatu loistavasti pelanneen Kärppien maalivahdin patjoja ja maalitolppia lähemmäs maalia. Ottelun lopussa Kärppien tekemät kaksi ”säkämaalia” olivatkin lopputuloksen kannalta pelkkää kosmetiikkaa.

Lakeuden ylpeys Laser HT C-88 tyylikkäällä esiintymisellään Raahen turnauksessa sai vastustajiensa puntit tutisemaan ja joukkue osoitti kykenevänsä hyvänä päivänä haastamaan tasapäiseen kamppailuun jopa alueen ikäluokkansa ykkösyhdistelmän Oulun Kärpät.

SIJOITUKSET
1. Kärpät
2. Laser HT
3. Hermes
4. YJK,
5. Cowboys
6. IPK
7. TICH
8. Kiekko-Vesa

(lähetetty 12.9.2002 11:02, ep)
Eero Pylkäs / Laser HT

12.9.2002 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Turnauksia >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25