PLAY-OFFS, KÄRPÄT - TAPPARA, SM-LIIGAA OULUSSA

6.4.2003

Oulun jäähallissa (Raksila)
SM-liiga play offs 2002 - 2003

1/1

Play Offs, finaalin 3. peli

KÄRPÄT - TAPPARA, 3 - 4 jatkoajalla
(1 - 0, 2 - 3, 0 - 0, 0 - 0, 0 - 0, 0 - 1) 103:39

Tapparasta Suomen Mestari,
Kärpille loistavien suoritusten saattelemana hopea

Tampereen Tappara onnistui finaalin 3. pelissä ratkaisemaan jatkoaikamaalilla Suomen mestaruuden jääkiekossa. Oulun Kärpät taisteli kapteeninsa johdolla hienosti. Vasta viidennessä erässä syntyi ratkaiseva jatkoaikamaali Oulun Kärpistä lähtoisin olevan Esa Pirneksen toimesta. Pirnes oli ratkaisijan roolissa aikaisemmissakin finaalipeleissä.


SM-Finaali Tappara mestariksi kolmella voitolla, Kärpille hopeaa
3. 4. 18.30 Kärpät - Tappara 2 - 3
5. 4. 16.00 Tappara - Kärpät 3 - 0
6. 4. 16.00 Kärpät - Tappara 3 - 4


Oulun Kärppien joukkue oli pelin jälkeen pettynyt, tavoitetta oli nostettu aina mestaruuteen saakka. Kuitenkin Joukkue voi olla erittäin tyytyväinen suoritukseensa, sen todisti myös täysi katsomo, joka toivotti kärppäjoukkueelle "Kiitos Kärpät, Kiitos Kärpät, ...." - huudollaan onnea kaikkien oululaisten ja pohjois-suomalaisten puolesta. Olihan hopeamitalli 16 vuoden jälkeen ensimmäinen jääkiekon SM-mitalli Pohjois-Suomessa. Uusi päivä kaiken muuttaa voi. Vain harvoilla on Suomen Mestaruusmitalleja. Hopea nousee vielä sille kuuluvaan arvoonsa.


Myös Oulun Kärpien taustat ovat kunnossa. Seppo Arponen ja Juha Junno ovat mitallinsa ansainneet. Samoin ne sadat pelien ja tilaisuuksien työntekijät ja tukijat ovat kiitoksen arvoisia. Ilman heidän tukeaan korkealle asetetut tavoitteet eivät toteutuisi. Mitalli vaatii monien asioiden loksahtamista kohdalleen.


7.4.2003 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Liigapelejä >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25