STELLA POLARIS - Taitoluistelijat tähtäävät SM-kisaan 3

5.2.2003

Oulun (Raksilan) jäähallissa

1/1

STELLA POLARIS OLK
Taitoluistelijat tähtäävät SM-kisoihin 3

Tällä kertaa on vuorossa Stella Polaris joukkueen esittely sekä hiukan joukkueen lähiajan tapahtumista ja suunnitelmista. Joukkueen valmentaja Johanna Westerlund on koonnut junnut.com sivujen lukijoille pienen tietopaketin taitoluistelijoista. Otsikointi ja kuvat ovat toimituksen.


Johanna Westerlund

Joukkue uudistunut

Joukkueessa luistelee tällä kaudella 25 13-19 –vuotiasta nuorta naista.
Kuluvalle kaudelle joukkue koki suuria muutoksia, sillä joukkueen kokoonpano uudistui reippaasti: kokoonpanoon nostettiin Pohjan Tytöt –noviisijoukkueesta yhdeksän uutta luistelijaa. Lisäksi valmentajat ja huoltoväki vaihtui.

Joukkueen kokoonpano

Stella Polaris kokoonpano 2002-2003:
Hyvärinen Nina, Isokoski Maria, Kokko Maria (varakapteeni), Kopola Maija, Kunelius Hanna, Kunelius Heidi, Laitila Emma, Laukkanen Jenni, Laurila Jenny, Lehtiniemi Hanna, Marttila Hanna, Mikkonen Tiina, Myllylä Kaisa, Nevalainen Roosa, Orreveteläinen Marjo, Pyykönen Jonna, Rajaniemi Essi, Rajaniemi Outi (kapteeni), Saastamoinen Sanna, Saloranta Liisa (varakapteeni), Sarkkinen Anna, Voho Hanna-Leena, Väänänen Marjo, Ylipukki Hanna-Riikka, Ylipukki Jenny

Valmentajat: Johanna Westerlund ja Anneka Kokko


Anneka Kokko

Harjoitukset

Stella Polaris harjoittelee viikossa keskimäärin 10,5h, mihin sisältyy kuusi jääharjoitusta ja kahdesta kolmeen kuivaharjoituskertaa tarpeesta riippuen. Kuivaharjoitukset koostuvat kilpailukauden aikana lihaskunnosta ja ohjelmien kuivahionnasta.

Kilpailullisia tavoitteita

Stella Polariksella on tälle kaudelle takanaan kahdet kilpailut, mistä lunastettiin paikka kauden päätavoitteeseen, eli SM-kilpailuihin, jotka pidetään 1-2.3.2003 Helsingissä.

Kyseisiin kilpailuihin joukkue lähtee täynnä näytönhalua. Kuten aiemmat kilpailut ovat osoittaneet joukkueiden taso tälle kaudelle on erittäin tasainen. Ensimmäisissä valintakilpailuissa Stellat lunastivat yhdeksännen sijan, toisissa kahdeksannen ja SM-kilpailuihin olisi tarkoituksena jatkaa noususuhdennetta.

Toisin sanoen joukkueen sijatavoiteena on päästä kuuden parhaan joukkoon. Ulkomaan kilpailuihin joukkueella olisi ollut mahdollisuus saada edustuspaikka, mutta tälle kaudelle se jäi lunastamatta taloudellisista syistä.

Junioritasolla kilpaillaan lyhyt- ja vapaaohjelmalla. Lyhytohjelma on tällä kaudella menevä rock-henkinen ohjelma, jonka musiikki on pyykinkuivaustelineillä soitettua Cleanig Womania. Vapaaohjelman teema on peikot ja musiikki on Trio Töykeitä.

Stella Polaris on erottunut kilpajäillä rohkeilla musiikkivalinnoillaan muun Suomen joukkueista. Erityisesti lyhytohjelman tunnelmaa on kehuttu.

SM-kilpailuihin osallistui 12 juniorijoukkuetta ja Stella Polaris sijoittui hienosti kahdeksanneksi. Saavutus antaa hyvän pohjan jatkaa tehtyä työtä yhteisen harrastuksen eteen. [21.3. 03 S.Antttila]

Ennen viimeisiä kilpailuja Stella Polariksen luistelua on mahdollista nähdä Kiekko Oulun pelissä lauantaina 8.2.2003.

Lisäksi joukkue pitää näytösharjoitukset Raksilan jäähallissa maanantaina 24.2 klo 21.15-22.15. Valmentajat toivovat myös enemmän yleisöä tavallisiin harjoituksiin, sillä muutama silmäpari katsomossa luo luistelijoille aina hieman esiintymispaineita, mikä tuo varmuutta oikeisiin esiintymistilanteisiin.

Stellat harjoittelevat maanantaisin Raksilassa 21.15-22-15, sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin Linnanmaalla 20.15-21.30.

Lauantaisin harjoitellaan Linnanmaalla 9.30-10.45, minkä lisäksi joka toinen viikko on Raksilassa iltajää (aika vaihtelee) ja joka toinen viikko Linnanmaalla aamujää 8.15-9-15.

Sunnuntaisin tytöt löytää Linnanmaalta 14.00-15-15.

Muodostelmaluistelua tulisi seurata suhteellisen korkealta, jotta myös kuviot hahmottuisivat, minkä vuoksi Raksilan jäähalli on parempi paikka lajin seuraamiseen.

Yhteystietoja

Valmentajat:
Johanna Westerlund skatewesti@suomi24.fi
Anneka Kokko auneka@surfeu.fi
Joukkueenjohtaja:
Mari Nevalainen mari.nevalainen@sanmina-sci.com
Huoltaja:
Tuula Laitila tuula.laitila@pp.inet.fi

Aikaisemmin julkaistuja sivuja

Taitoluistelijat tähtäävät SM-kisoihin 1
Taitoluistelijat tähtäävät SM-kisoihin 2

22.3.2003 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Harrastukset >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25