PLAY-OFFS, KÄRPÄT - TAPPARA, SM-LIIGAA OULUSSA

3.4.2003

Oulun jäähallissa (Raksila)
SM-liiga play offs 2002 - 2003

1/1

Play Offs, finaalin 1. peli

KÄRPÄT - TAPPARA, 2 - 3
jatkoajalla (1 - 1, 0 - 1, 1 - 0, 0 - 1) 68:54

Mikä tunnelma! Kärpät takaa-ajossa, yleisö hyvin mukana

Tappara aloitti terävästi, jo 15 sekuntia pelin alusta kiekko oli Kärppien maalissa. Tästä Marusakin (Jussi Tarvainen) maalista alkoi Kärppien takaa-ajo. Neljä minuuttia edellisestä maalista Jussi Jokinen tasoitti 1 - 1 (Brett Lievers, Petr Ton).

Toisessa erässä mentiin vauhdilla hieman yli puoli erää kun Tappara otti johdon Miska Kangasniemen maalilla 1 - 2 (Kimmo Koskenkorva, Arto Kuki). Kärppien kova painostuskaan ei tuonut helpotusta. Yleisö jännitti, huokaili ohilaukauksia ja kannusti omiaan.

Peliä pelattiin kolmannen erän lopulle (57:57) kun Jussi Jokinen onnistui maalinteossa ylivoimalla 2 - 2 (Kimmo Lotvonen, Sakari Palsola). Riemu kärppäkatsomossa oli korkeimmillaan. Tarvittiin jatkoaika!


Jatkoaikaa oli pelattu noin yhdeksän minuuttia, kun kärppäkasvatti ratkaisi pelin…Tapparalle. Esa Pirnes (Janne Ojanen) nosti kiekon hallitusti kärppämaaliin, peli oli ratkennut tällä kertaa Tapparalle. Maalin aikana kärppäkapteeni oli kärsimässä kahden minuutin rangaistusta poikittaisesta mailasta.


Ensimmäinen finaaliottelu oli hieno kiekkotapahtuma. Jälleen kerran voitiin todeta, että erot sarjassa ovat pienet ja hyvin pienet asiat ratkaisevat pelin. Kärppäfanit uskovat omiensa voittoon. Kivistä tietä on kuljettu jo pitkään ja kyllä Tappara vielä nöyrtyy kärppälauman edessä!

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Klikkaa kuvaa suuremmaksi

TSEKEISTÄ VIERAITA SM-LIIGAN 1.FINAALIPELIÄ KATSOMASSA 3.4.2003 OULUSSALINKKI, TSEKKIVIERAILUSTA LÄHEMMIN

23.4.2006 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Liigapelejä >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25