TSEKISTÄ VIERAITA SM-LIIGAN 1. FINAALIA KATSOMASSA

3.4.2003

Oulun jäähallissa (Raksila)
CISM (Conseil International du Sport Militaire) - KANSAINVÄLINEN SOTILASURHEILULIITTO KÄRPÄT - TAPPARA, SM-LIIGA, PELY-OFFS, 1. FINAALIPELI OULUSSA 3.4.2003

Pohjoisen Maanpuolustusalueen Esikunta
Lapin Ilmatorjuntarykmentti

1/1

45. SOTILAIDEN HIIHDON MAAILMANMESTARUUSKILPAILUT

45. SOTILAIDEN HIIHDON MM-KILPAILUT
31.3. - 5.4. 2003 Rovaniemellä

TSEKISTÄ VIERAITA SM-LIIGAN 1. FINAALIA KATSOMASSA

Kärppien ja Tapparan välistä SM-liigan Play-offs pelien 1. finaalia oli katsomassa myös runsaasti kansainvälisiä katsojia. Tsekin tasavallan sotilasurheilijoita oli seuraamassa jännittävää peliä, isäntänään Kari Meriläinen. Meriläinen toimi Tsekin joukkueen yhteysupseerina. Tsekin joukkue osallistui Rovaniemellä järjestettyyn sotilaiden hiihton MM-kilpailuihin.

Peliä olivat seuraamassa Ltn Pavel Benc (Cief of mission, Galgary pronssi), Georgiev Michael (Team captain) , Jan Pessina (pronssimitalistin suksien voitelija) ja Milan Sperl (Tsekin mestaruuskisojen kakkonen). Seurue tapasi mm. Jari Kurrin, Jussi Jokisen ja tietenkin PetrTonin ja PetrTekratin. Lisäksi Juha Junno tervehti vieraat klubilla. Meriläisen mukaan vieraat olivat tyytyväisiä ja otettuja näistä tapaamisista ja tyytyväisiä näkemäänsä peliin.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Milan Sperl, Pavel Benc, Kari Meriläinen, Jan Pessina ja Georgiev Michael
Klikkaa kuvaa suuremmaksi

LIsäksi joukkueessa oli mukana Magal Jiri, Michl Peter ja Tomas Tempir, Ropert Krupicka ja toisena huoltajana Kveloslav Zalcik, nämä viisi lähtivät kisamatkalle Ruotsiin tuolloin torstaina (3.4.).

CISM - KANSAINVÄLINEN SOTILASURHEILULIITTO
Kansainvälinen Sotilasurheiluliitto CISM (Conseil International du Sport Militaire) on maailmanlaajuinen olympialiikkeeseen verrattava organisaatio, jonka päämääränä on aikaansaada pysyviä siteitä jäsenmaidensa asevoimien välille.

CISM on liitto, jonka 122 jäsenvaltiota järjestävät maailmanmestaruuskilpailuja kaiken kaikkiaan 26 eri urheilulajissa. Rovaniemellä kilpailtiin neljässä lajissa ampuma- maasto- ja partiohiihdossa sekä suurpujottelussa. Kisajärjestelyistä vastasi Suomessa Pohjoisen Maanpuolustusalueelta, Lapin Ilmatorjuntarykmentti.


Georgiev Michael


Jan Pessina


Pavel Benc


Milan Sperl


Kari Meriläinen

27.6.2003 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Liigapelejä >


Fatal error: Cannot redeclare trigger_kaikki() (previously declared in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php:16) in /home/junnut/public_html/T1/laskuri_vanhat.php on line 25