KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ, SEPPO ARPOSEN STIPENDIRAHASTON PERUSTAMINEN

1.11.2006

Oulun Uusi Seurahuone
OULUN UUSI SEURAHUONEOULUN KAUPUNKIKÄRPPÄ-SÄÄTIÖ

1/1

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ, HALLITUS

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ PERUSTI
SEPPO ARPOSEN STIPENDIRAHASTON

Kärppä-säätiön hallitus päätti 1.11.2006 kokouksessaan perustaa stipendirahaston. Rahastosta jaetaan stipendejä kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Stipendirahaston peruspääomaksi varattiin 50 000 euroa. Yksityishenkilöt ja yhteisöt voivat myös osoittaa stipendirahastoon lahjoituksia ja stipendejä.

Stipendirahaston nimi on ”Seppo Arposen stipendirahasto”. Rahastoa hallinnoi rahaston puheenjohtajana Seppo Arponen ja Kärppä-säätiön vuosittain valitsema jäsen. Arposen ollessa estyneenä rahaston puheenjohtajan tehtävään, kokouksiin osallistuu säätiön puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja.

Stipendejä jaetaan lahjakkaille junioreille, urheilumenestyksen tai jääkiekon hyväksi tehdyn merkittävän teon perusteella.

Vuosittain kevään jaossa jaetaan yksi merkittävämpi stipendi jonka luovutustilaisuuden yhteydessä pidetään juhlallinen stipendien julkistamistilaisuus.

Stipendien haku ja stipendinsaajien nimet sekä stipendin suuruus julkistetaan Kärppä-säätiön internetsivuilla.

Stipendien hakemisesta ja jakamisesta sekä tarkemmista aikatauluista stipendirahasto tiedottaa Kärppä-säätiön internetsivuilla.


Seppo Arponen

Kärppäsäätiön hallitus päätti rahaston toimintaperiaatteiden valmistelusta ja rahaston nimeämisestä Seppo Arposen stipendirahastoksi kokouksessaan 16.10.2006 josta kokouksesta Seppo Arponen oli poissa (samanaikainen SM-liigan hallituksen kokous).

Sepon suostumuksen jälkeen rahaston nimeksi voitiin ottaa ehdotettu nimi. Nimi ja toimintaperiaatteet voitiin hyväksyä 1.11.2006 pidetyssä Kärppä-säätiön hallituksen kokouksessa.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Suvi Lindén, Timo Levo, Seppo Arponen, Pasi Hagman, Heikki Airio

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Jouni Kukkonen, Matti Pörhö, Timo Heikkinen, Harri Martinmäki


Kärppä-säätiön tarkoitus ja toiminta

Kärppä-säätiön tarkoituksena on edistää ja tukea taloudellisesti oululaista ja pohjois-suomalaista jääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa urheilujärjestöjen ja yhteisöjen sekä myös yksityisten jääkiekkourheilu-, liikuntakasvatus-, koulutus-, kilpailu-, julkaisu- ja juhlatoiminnan sekä muun samaan tarkoitukseen tähtäävän toiminnan edistäminen ja tukeminen.

Säätiö myöntää edellä mainituille tahoille ja erityisesti juniorityölle Pohjois-Suomessa tapahtuvaan jääkiekkourheilu-, liikuntakasvatus-, koulutus-, kilpailu-, julkaisu- ja juhlatoimintaan avustuksia, apurahoja ja stipendejä.

Säätiöllä on oikeus vastaanottaa testamentteja, lahjoituksia ja avustuksia säätiön tarkoituksen tukemiseen sekä kartuttaa omaisuuttaan muullakin tavoin, ei kuitenkaan harjoittamalla liiketoimintaa. Täten saadut omaisuuden lisäykset liitetään käyttörahastoon. Säätiön omaisuus on sijoitettava varmalla ja tuottavalla tavalla.

(Sääntöjä mukaillen, katso tarkemmin säätiön säännöt)


KÄRPPÄSÄÄTIÖN HALLITUS 2006 - 2007

KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ

Kärppä-säätiön hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Seppo Arponen, Heikki Airio, Sampo Anttila, Timo Heikkinen, Jouni Kukkonen varapuheenjohtaja, Heikki Kontsas, Timo Levo, Suvi Lindén, Harri Martinmäki, Kari Petäjäkangas ja Matti Pörhö. Säätiön asiamiehenä ja hallituksen sihteerinä toimii Pasi Hagman.

KLIKKAA KUVAA SUUREMMAKSI
Kärppä-säätiön hallituksen kokous 1.11.2006


16.10.2006


Harri Martinmäki ja Jouni Kukkonen


Pasi Hagman ja Timo Levo


Suvi Lindén


Matti Pörhö


Pasi Hagman


KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ

Kärppä-säätiön toiminnan alkutaipaleelta www.junnut.com -sivuillawww.JUNNUT.com

LÄHTEET, TEKIJÄT

Lähteet: Kärppä-säätiön internet-sivut, Säätiön tiedote
Valokuvat junnut.com, Sampo Anttila
Tekstit, Sampo Anttila
Taulukot ja sivujen koostaminen
Sampo Anttila
Internetsivut ja graafinen suunnittelu; Visark.com, Aki Anttila

WWW.JUNNUT.COM SIVUJEN SISÄLLÖSTÄ JA TEKIJÖISTÄ
SAMPO ANTTILA
Kuvaus sisällöstä
Avustajat, tukijat ja aineisto


www.JUNNUT.com
Sivuilla esiintyvät pienet logot, vaakunat
ja kuvat toimivat internet-linkkinä. Sivuilla
on kymmeniä tuhansia kuvia sekä satoja
linkkejä nettiin ja junnut.com -sivuille.
KÄRPPÄ-SÄÄTIÖ'4. SM-FINAALI JOKERIT - KÄRPÄT, KÄRPISTÄ SUOMEN MESTARIT 2005SUURI MESTARUUSJUHLA OULUN TORILLA 19.4.2005

5.11.2006 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Tapahtumat >