KÄRPÄT - LUKKO, OULUSSA

1.4.2005

Areenalla
OULUN KAUPUNKIOULUN KÄRPÄTRAUMAN LUKKORAUMAN KAUPUNKI

1/1

Jääkiekon mestarisarjassa kokeillaan 1.4.

KÄRPÄT - LUKKO PELISSÄ UUDET NHL MAALIT KOEKÄYTÖSSÄ?

Kärppien lähipiiristä saamamme varman tiedon mukaan 1.4. pelattavassa pelissä otetaan uudet korkeammat maalit ensimmäisenä Suomessa käyttöön.

Kärpät on saamamme tiedon mukaan sopineet Rauman Äijänsuolla että Kärppäjoukkue antaa hiukan tasoitusta ja koekäyttää NHL:n isompia maaleja kuin Lukko.

Maalit saapuivat aamun erikoiskuljetuksena Dallasista Ouluun. Koska toinen maaleista oli pudonnut kuljetuksen aikana kärryiltä vain Kärppäjoukkue voi käyttää isompia maaleja. Kalevan toimittajat eivät ehtineet katsastamaan uusia maaleja, kun olivat maistelleet lehdelle toimitetuista hajustepulloista ja saaneet pahan yskän. Voi olla, että päivän kohu-uutinen jää kokonaan toimittamatta.


Kärpät testasi aamuharjoituksissa uutta NHL maalia. Maali on huomattavasti korkeampi kuin nykyiset käytössä olevat maalit. Rauman Äijänsuolla tehdyn sopimuksen mukaan Kärpät pelaa NHL maalilla illan ottelussa. Samalla NHL saa arvokasta tietoa todellisessa pelitilanteessa. Tiettävästi kärppäpelaajille on luvassa NHL-bonus joka jaetaan heti 1.4. pelattavan pelin jälkeen Areenalla.

Juha Junnon uskotaan olevan tyytyväinen suoritettuihin järjestelyihin. Lähipiiri väittää Juhan todenneen, että nyt saadaan peliin hiukan lisää jännitystä. Maali on nähtävissä 1.4. ennen pelin alkua hallin parkkipaikalla. Tiettävästi pelin jälkeen parkkipaikalle tuodaan näytille myös uudet pystytolpiltaan pullistetut maalit. Tämä on kuitenkin vielä hiukan epävarmaa, sillä kuljetuskoneen rahtiruuman luukku on hiukan ahdas. NHL:n lähetys voi viivästyä oviaukon suurentamisen vuoksi.

1.4.2005 Sampo Anttila
http://www.junnut.com
< Arkisto
Liigapelit >