25.1.2001 2/3

http://www.junnut.com

JUHANI TAMMISEN VIIMEINEN PELI

"Eilistä et voi enään korjata, sillä se on mennyttä. Et voi myöskään tehdä mitään huomiselle, sillä se on vasta tulossa. Kuitenkin lähes kaikki mitä huomenna tapahtuu, määräytyy sen mukaan kuinka hoidat asiasi tänään. Sen vuoksi satsaa tähän hetkeen, sillä se on hallinnassasi."

"Ammattiasenteeseen kuuluu olennaisesti sen asian oivaltaminen, että mitään ei saa ilmaiseksi. Kovimmillaan menestys voi olla todella kallista, sillä monet muut tavoittelevat lisäksesi samoja palkintoja."

"Se mikä tapahtuu ei ole tärkeää, vaan kuinka siihen reagoit."

Juhani Tamminen oli nostamassa Oulun Kärppiä divarista SM-liigaan. Edellisen vuoden pettymys oli unohdettu ja keväällä 2000 juhlittiin liiganousua. Liigavaellus alkoi häkellyttävän hyvin. Kuitenkaan kaikki ei ollut kohdallaan.

Tammisen viimeiseksi valmennustehtäväksi liiga-Kärpissä jäi 23.1.2001 Oulussa pelattu Kärpät - Pelicans peli, jonka Kärpät hävisivät 2 - 5. Peli oli kärppien kuudes perättäinen tappio.

"Epäonnistuminen on menestys, jos opit siitä. ... Selvittyäsi kriisistä huomaat, että tappiot opettavat kaikkein eniten!"

SEURAAVA

 
 

25.1.2001 Sampo Anttila
http://www.junnut.com

ARKISTO