LOMALLA
JANNEN JÄÄKIEKKOLEIRI TAPAHTUMIA
KUVIA LEIRIN AVAJAISISTA
Janne Niinimaan nimeä kantavan jääkiekkoleirin avajaiset pidettiin Kiimingin Jäälihallin viereisellä urheilukentällä 24.6.2001. Leirille oli ilmoittautunut poikia ja tyttöjä, yhteensä noin 120. Jäälihallilla ja sen ympäristössä on tiivistä ohjattua toimintaa torstaihin 28.6. saakka. Leirin Rehtorina toimii Mika Pieniniemi apunaan kolmisenkymmentä kouluttajaa, ohjaajaa ja huoltajaa.
UUSI JÄÄHALLI KEMPELEESEEN

Kempeleen kunnan omistama urheiluhalli on avattu käyttöön. Jäähallin lisäksi Kempelehalliksi ristitystä hallista löytyy hyvät tilat harrastaa myös muita lajejeja. Halli avattiin lentopalloturnauksella ja kaukalo otettiin käyttöön 6.8.2001 nuorten junnujen harjoituksilla.
UUTISET    JUNIORIT  
LIIGAJOUKKUEET HARJOITUSOTTELUSSA

Hallitseva mestarijoukkue TPS ja Oulun Kärpät pelasivat harjoitusottelun 7.8.2001. Uudistuneet joukkueet pelasivat viihdyttävää kiekkoa. Liki 5000 katsojaa sai esimakua tulevaan liigakauteen. Ottelu päättyi ottelun luonteeseen sopivasti tasapeliin (2 - 2).

Nuorten sarjat

Kärppien juniorikauden päättäjäiset pidettiin 21.4.2001.

Tilaisuudessa puhunut Kärppien johtokunnan jäsen Yypänaho kehoitti junioreita pitämään kiinni hyvästä harrastuksesta arvostetussa jääkiekkoseurassa

OULU PÄIVITYKSET

9.8. Kempelehalli avattu ja TPS-Kärpät
24.6. Lisätty kuvia JANNEN JÄÄKIEKKOLEIRI
SÄÄ OULUSSA