<

Kempeleen Kiri - Ulvilan Pesä-Veikot 0-1

Eero Pylkäs 23.08.2009 Kempele

Kiristä ei ollut kotikentällään jaksovoiton ottajaksi Pesä-Veikoista. Syksyn Superpesiskarsinta jäi tältä kaudella vain haaveeksi.

Kempeleen Kirin viimeisessä miesten ykköspesiksen runkosarjan ottelussa oli vielä paljon panosta. Mutta superpesiskarsintaan pääsyyn tarpeellinen yksi jaksovoitto jäi ottamatta.

Avausjaksolla Kirillä oli omat paikkansa ottaa jaksovoitto ja tarpeellinen sarjapiste. Mutta kotiutukset eivät onnistuneet vaikka kolmostilanteita joukkue loikin riittävästi.  Jakso päättyi tasan 1-1.

Ottelun tauolla miellyttävää antia Kirin pesisväelle puolestaan oli C-tyttöjen kukitus. Seinäjoen muorisoleirillä Kirin C-tytöt olivat finaalissa ja voittivat SM- hopeaa. Finaalivastustaja Muhoksen Pallo-Salamat oli tasaisen ottelun kotiutuskisassa Kiriä vahvempi. SM-Kullat meni Muhokselle. Kirin neidot siis komeasti SM-hopealla. Pohjois-Pohjanmaan C- tytöillä oli kokonaisuutena hieno pesiskesä. Myös Junnut.com onnittelee.

Päätösjaksolla jo ykköspesiksen sarjavoiton ja suoran nousun ensikaudeksi Superpesikseen varmistanut Ulvilan Pesä-Veikot näytti lyöntivoimansa ja vei jakson puhtaasti 1 -5 ja koko ottelun 0-1.  Näillä tuloksilla Jokioinen, voitettuaan Ylivieskan,  nousi sarjataulukossa Kempeleen ohi superpesiskarsintaan. 

Joka tapauksessa Kiri piti kuluneellakin kaudella oman paikkansa valtakunnan ykköspesiksessä. Rantalakeuden ykköspesijoukkueen lippu liehui komeasti koko kauden tarjoten  jännittävää pesisviihdettä yleisölleen koko kesän.


 

Kuvaajat:

Eero Pylkäs

Lähteet ja linkit:

Kempeleen Kiri
Pesäpalloliitto
Ulvilan Pesä-Veikot
Muhoksen Pallo-Salamat

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 8 461 kertaa
Uutisia on luettu 8 669 511 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 840 177 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com