<

Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Sampo Anttila 22.03.2019 Oulu

Kärpät voitti runkosarjan ja sai kotiedun pudotuspeleihin. Seuraamme Liigan pudotuspelejä aina Suomen mestaruuteen asti. Kärpät selvitti neljännesfinaalit voitoin 4-0 Ilveksestä. Semifinaalissa Kärpät ja HIFK, Kärpät sevitti tiensä Finaaliin voitoin 4-2, Finaalivastustajaksi HPK. Finaali voitot Kärpät-HPK 3-4. HPK on Suomen mestari 2019.

22.3.2019 Oulu
Jääkiekko, Liiga
Pudotuspelit

 

Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin   Videot ja kuvat

Pudotuspelit 2019

 

 


Veini Vehvilaisen arvo Kärpille on suuri, hän on urakoinut kaikki Kärppien pudotuspelit

 

Finaalit

Oulun Kärpät selvitti tiensä Finaaleihin voittamalla HIFKn voitoin 4-2. HIFK pelaa pronssiottelun perjantaina 19.4.2019, vastustajanaan Tappara. Semifinaaliottelu oli vauhdikasta kiekkoa, jossa kova fyysinen peli ja sääntötulkinnat olivat täysin tuomareiden hanskassa. Finaalisarjasta odotetaan raastavan tiukkaa HPKn nousujohteisen pelaamisen ja finaalien tuomarilinjan vuoksi.

HPK taisteli tiensä Suomen mestariksi voiton 3-4. Voitto seitsemännessä ottelussa ratkeisi 1. jatkoerässä ylivoimalla. 

Finaalien ohjelma 4 voitolla mestariksi

Kärpät - HPK 3 - 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junnut.com

Videot

Telia

1.

La 20.4.2019

17:00

Kärpät-HPK

4-1

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

2.

Ti 23.4.2019

18:30

HPK-Kärpät

3-1

 Juttu

 

 Video

3.

To 25.4.2019

18:30

Kärpät-HPK

0-3

 Juttu

 

 Video

4.

La 27.4.2019

17:00

HPK-Kärpät

2-4

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

5.

Ma 29.4.2019

18:30

Kärpät-HPK

2-0

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

6.

To  2.5.2019

18:30

HPK-Kärpät

1-0

 Juttu

 

 Video

7.

La  4.5.2019

17:00

Kärpät-HPK

1-2

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

 

 

 

Semifinaalit

Muodostelmaluistelun MM-kisat kilpaillaan Helsingin jäähallissa 12.–13.4.2019. Kilpailujärjestelyiden vuoksi torstaiksi 11.4. ohjelmassa ollut HIFK–Kärpät joudutaan siirtämään. Tämä aiheuttaa muutoksia myös ottelusarjan muihin otteluihin.

Semifinaalisarjan kolmas ottelu Oulussa aikaistuu kolmella päivällä ja siirtyy pelattavaksi jo lauantaina 6. huhtikuuta. Myös ottelusarjan neljännen ja mahdollisen viidennen ottelun ajankohdat aikaistuvat: neljäs ottelu pelataan Helsingissä maanantaina 8.4. ja viides peli Oulussa perjantaina 12.4.

Semifinaalisarjan mahdollisten kuudensien ja seitsemänsien otteluiden ajankohdat pysyvät alkuperäisen otteluohjelman mukaisina. [Liiga]

 

Semifinaalien ohjelma 2019      

Kärpät - HIFK 4 - 2

 

 

 

 

 

 

Junnut.com

Videot

Telia

1

Ke 3.4.2019

18:30

Kärpät - HIFK

3-2 JA

 Juttu

 

Video

2

Pe 5.4.2019

18:30

HIFK - Kärpät

3-2

 Juttu

 

Video

3

La 6.4.2019

17:00

Kärpät - HIFK

3-0

 Juttu

Tunnelmapaloja 

Video

4

Ma 8.4.2019

18:30

HIFK - Kärpät

2-0

 Juttu

 

Video

5

Pe 12.4.2019

18:30

Kärpät - HIFK

2-1 JA

 Juttu

Tunnelmapaloja

Video

6

Ma 15.4.2019

18:30

HIFK - Kärpät

0-3

 Juttu

 

Video

 

Tappara – HPK 2-4

Otteluohjelma 2018-2019, playoffs

 

Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat 

 

Neljännesfinaalit

Kärpät - Ilves 4 - 0 

 

          Junnut.com Videot  Telia

1

Pe 22.3.2019

18:30

Kärpät - Ilves

4-3 JA

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

2

La 23.3.2019

17:00

Ilves - Kärpät

0-4

 Juttu

 

 Video

3

Ma 25.3.2019

18:30

Kärpät - Ilves

2-1

 Juttu

Tunnelmapaloja

 Video

4

Ke 27.3.2019

18:30

Ilves - Kärpät

2-3 JA

 Juttu

 

 Video

 

1. kierros

Lukko – JYP   2-1
Ilves - SaiPa  2-1 

 

Neljännesfinaalit

Pelicans – HIFK   2-3
Tappara – Lukko 4-0
TPS - HPK 1-4

 

Kärpät - HPK Finaalit

 

 

1. Finaali Kärpät - HPK 4-1 (1-1, 0-0, 3-0)

 

HPK aloitti ottelun reippaasti vauhdilla. Ottelun avausmaali nähtiin ylivoimalla, kun HPK rynnisti Kärppien maalille ja työnsi Veini Vehviläisen kiekkoineen maaliin, 0-1. Teemu Turunen merkittiin maalintekijäksi. 

Edettiin ensimmäisen erän kahta viimeistä minuutti, kun Jani Hakanpää täräytti lämärin kohti HPK:n maalia, ottelu oli tasan 1-1. Maali oli ylivoimamaali, Rasmus Kupari sai syöttöpisteen, syöttämällä B-pisteen aloituksesta suoraa Hakanpäälle.

Toinen erä oli kovaa vääntämistä, Kärpät oli hiukan niskanpäällä. Maalivahtien torjunnat toisessa erässä kuvaavat pelaamisen painopisteen, Kärpät Veini Vehviläinen 1 torjunta ja HPK Emil Larmi 6 torjuntaa.

Kolmanteen erään HPK tuli päättäväisesti, mutta maalit jäivät uupumaan. Kärpät teki erän puolivälissä voittomaalin, kun Michal Kristof iski kiekon maaliin neljä sekuntia ylivoiman päättymisestä 2-1. Syöttöpisteet saivat Nicklas Lasu ja Rasmus Kupari.

HPK otti reilut kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä maalivahdin pois ja yritti tasoittaa peliä, mutta Kärpät riisti kiekon ja iski kaksi maalia tyhjiin. 3-1 maalin sivalsi Lasse Kukkonen, syöttäjät Ville Leskinen, Nicklas Lasu ja 4-1 maalin Ville Leskinen, syöttäjänä Veini Vehviläinen.

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

2. Finaali HPK – Kärpät 3 - 1 (0-1, 2-0, 1-0)


Ottelun ensimmäinen erä alkoi Kärppien hallinnassa. Erän puolivälin jälkeen Kärppien puolustaja Mikko Niemelä sai kiekon keskialueella ja purjehti HPKn maalille vauhdilla, laukaisi kiekon kohti polvillaan ollutta Emil Larmia. Kiekko meni sivuttaisliikkeessä olleen Larmin jalkojen välistä maaliin. Niemelän maali oli hänen ensimmäinen Playoff maali. Kärppien avausmaalin jälkeen HPK yritti pakonomaisesti Kärppien maalille, mutta ei onnistunut maalin teossa.

Toisen erän puolivälissä HPK teki kaksi salamamaalia. Ensimmäinen maali ylivoimalla, jossa Janne Tavi laukaisi maalin edustilanteessa Vehviläisen torjuman ja patjasta ponnahtaneen kiekon Tavi tuikkasi maaliin.
Vain 14 sekunnin kuluttua edellisestä maalista Teemu Turunen iski kiekon maaliin, erinomaisen esityön maaliin teki Otto Paajanen.
Maaleista huolimatta Kärpät pelasi hyvän erän ja järjesteli hyviä maalipaikkoja, mutta ei onnistunut. Emil Larmi torjui toisessa erässä 11 kertaa ja Veini Vehviläinen 7 kertaa.

Kolmas erä oli tiukkaa puolustuspelaamista, ja päästä päähän luistelua. Pientä turhautumista ja ylikierroksilla pelaamista, josta seurauksena useita jäähyjä Kärpille. Erän puolivälin tienoilla ensimmäisen jäähyn sai Rasmus Kupari kiinnipitämisestä. HPK sai ylivoimalla kuljetettua kiekon Kärppien puolustusalueelle. Eetu Tuulola syötti tarkasti Janne Taville, joka iski kiekon maalin kulmalta maaliin. Maali oli Janne Tavin toinen maali.

Kärppien jäähyjä oli kolmannessa erässä viisi kaksiminuuttista, mikä kertoo HPKn onnistuneesta jälkipelistä ja tuomarilinjasta, jossa jätettiin myös huomattava määrä virheitä viheltämättä molemmille joukkueille. Mutta sääntökirjaa ei kuulemma tarvitse noudattaa näissä peleissä. Silminnähden HPK oli ottanut saman taktiikan käyttöön kuin paini ja nyrkkeilyseura HIFK, jolle tyypillistä oli jälkipelit ja koiruudet erityisesti vihellyksen jälkeen. Valitettavasti Liiga ei näytä olevan huolissaan väkivallasta, joka voi vahingoittaa pelaajia ja mietityttää lasten vanhempia vaihtoehtoisista urheilulajeista. Peleistä voi nauttia näinkin, mutta tuomarit ovat mahdottoman tehtävän edessä tulkitessaan tasapuolisesti linjaa, jossa ei ole sääntöjä. 

Kärpät otti maalivahdin pois kolme ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta ei saanut maalia kovasta paineesta huolimatta. Finaalisarja tasoittui voitoin 1-1, mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat 

 

 

3. Finaali Kärpät - HPK 0 - 3 (0-1, 0-1, 0-1)

HPK hallitsi ottelua ja oli parempi pelitilanteissa. Kärppien virheistä syntyivär HPK:n kolme maalia, maalintekijöinä Markus Nenonen, Filip Riska ja kolmannen erän lopuksi Janne Tavi tyhjään maaliin.

Edelleen vihellyksen jälkeiset painiottelut liian tyypillisiä.  

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

4. Finaali HPK – Kärpät 2 - 4 (1-1, 1-2, 0-1)

 

Kärpät astui Hämeenlinnan Ritari-areenalle takaa-ajajan asemassa, HPK johtaa Finaalisarjaa voitoin 1 – 2. HPK aloitti totutun kiihkeästi ottelun alun ja teki ensimmäisen maalin jo noin neljän minuutin jälkeen. Valtteri Puustinen laukoi ja Otto Paajanen syötti ottelun avausmaalin. Erää mentiin nelisentoista minuuttia, kun Radek Koblizek sai jäähyn koukkaamisesta. Kärpät pelasi ryhdikästä alivoimaa ja riisti kiekon HPK:lta, Oskar Osala sai kiekon ja eteni maalia kohden, laukaisten viuhuvan kiekon ohi Emil Larmin. Tasoittavaan alivoimamaaliin syöttäjiksi merkittiin Otto Karvinen ja Teemu Kivihalme. Kärppien peli piristyi ja edellisessä ottelussa piilossa ollut yhteispelaaminen ja taidot tulivat esiin.

Toinen erä alkoi samoin kuin ensimmäinen erä. HPK teki maalin alta minuutin, kun päädystä ponnahtaneen kiekon Teemu Turunen nosti maaliin, syöttöpisteen sai Niklas Friman, joka laukoi kiekon siniviivalta maalin ohi päätyyn. Kärppien painostus jatkui ja tuotti tulosta, erän kaksi Kärppä-maalia tekijöinä Jasper Lindstenin tekemänä. Ottelu oli 2-3, molempien maalien syöttäjinä Nicklas Lasu, lisäksi mukana olivat Shaun Heshka ja Radek Koblizek.

Kärpät pelasi tasapainoisen pelin, jossa hallitsi peliä Mikko Mannerin muokkaamin kokoonpanoin ja hyvän itseluottamuksen ansiosta. Erän lopulla HPK otti maalivahdin pois, mutta ei saanut mitään merkittävää aikaan. Kärppien Ville Leskinen sai kiekon puolustusalueella ja suuntasi laukauksen kohti tyhjää HPK maalia. Ottelu oli 2-4, syöttäjinä Lasse Kukkonen ja Nicklas Lasu.

Tuomareilla näyttää olevan ongelmia noudattaa tasapuolista linjaa tuomioissa. Vihellysten kohdistamisessa näyttäisi olevan ongelma, samankaltaisten rikkeiden arvioinnissa. Milloin pitäisi viheltää jäähy?  HPK osasi pelata jäähyttömästi, vain yksi rangaistus. Kärpät ottaa edelleen enemmän jäähyjä, kuin vastustaja, nyt kolme kaksiminuuttista. Molemmat joukkueet selvittivät alivoimansa.

Väistämättä tulee mieleen, että eikö kovaa peliä voida pelata, jos noudatetaan sääntöjä?

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

 

 

5. Finaali Kärpät - HPK 2 - 0 (1-0, 1-0, 0-0)

Kärpät taisteli hienosti kotonaan Raksilassa. Kovaa vääntöä ja pienet marginaalit ratkaisivat. Illan sankareita olivat Kärppien Teemu Kivihalme 1-0 ja Otto Karvinen 2-0. Veini Vehviläinen oli aivan omaa luokkaansa Kärppien maalilla, torjuntoja kertyi yhteensä 29 ja nollapeli. HPK:n maalilla Emil Larmi torjui 16 kertaa.

”Antaa poikien pelata” tuomarointi tuottaa ongelmia tasapuolisuuden kanssa. On erikoista, että sääntöjä tulkitaan vain joskus, jos silloinkaan.

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat 

 

 

 

6. Finaali HPK – Kärpät 1 - 0 (0-0, 1-0, 0-0)

Kärpät pelasi hyvän ottelun, mutta maalit jäivät puuttumaan. HPK taisteli kotihallissa erinomaisesti kovan paineen alla. Ottelun ainoan maalin ohjasi HPK:n Valtteri Puustinen, Teemu Turusen tarkasta syötöstä. Voittomaali lähti Kärppien hyökkäysalueelta, kun poikittaissyöttö ei tavoittanut Ville Leskistä. Kärpät oli hyökännyt rohkeasti ja kaikki pelaajat olivat hyökkäsyalueella. Maalivahdit olivat loistavia, Emil Larmi torjui yhteensä 27 kertaa ja Veini Vehviläinen 17 kertaa.

Liigan valitsema tuomarilinja tuottaa jatkuvasti loukkaantumisia. Nyt Jasper Lindsten loukkaantui Eetu Tuulolan taklauksesta. Jälkipelit ovat merkillisiä, turpiin saa lyödä ilman rangaisstusta. 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

7. Finaali Kärpät - HPK 1 - 2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

Kärpät oli aktiivisempi ja hyökkäsi HPK:n maalille ahkerasti, mutta ei saanut aikaan yhtä maalia enempää. HPK puolusti tehokkaasti ja hyökkäsi kiivaasti, mutta Kärppien puolustus toimi. Varsinaisella peliajalla HPK tasoitti ottelun Arto Laatikaisen tuikkaaman maalilla. Ottelu oli tasan vielä varsinaisen peliajan jälkeen 1 - 1. Ottelu meni jatkoerään, jossa voittomaali merkittiin Markus Nenosen nimiin. Laukaisu lähti siniviivan tuntumasta painokkaasti ja valui Veini Vehviläisen haaroista maalliin. Maali oli ylivoimamaali. Erikoiseksi maalin teki se, että Aleksi Heponiemi sai jäähyn 2 + 2 minuuttia korkeasta mailasta, vaikka korkea maila olikin HPK:n Niclas Luceniuksen maila. 

Tuomarilinja on ollut koko pudotuspelisarjan aikana merkillisillä linjoilla. Sääntöjä ei edes yritetty tulkita, kaukalossa sai tehdä lähes mitä halusi ja vihellysten jälkeen nyrkkeiltiin, painittiin ja tehtiin koiruuksia, murheellista. Ikäänkuin sinetti tälle "antaa poikien pelata" linjalle oli ratkaiseva moka, joka seurauksena ratkesi Suomen Mestaruus.

Kaikesta huolimatta Onnea HPK:lle Suomen Mestaruudesta ja Kärpille hopeasta. Kärpät pelasi loistavan kauden ja voitti ylivoimaisesti runkosarjan. Taistelu Finaalissa oli tasaista ja ratkaisu syntyi vasta 1. jatkoerässä ajassa 75:24.  


Emil Larmi (kuvassa) torjui ottelussa 32 kertaa ja Veini Vehviläinen 16 kertaa

 

IS 5.5.2019 julkaistu lehtijuttu

SM-liiga pyysi Kärpiltä anteeksi seitsemännen finaaliottelun kohuttua tuomarivirhettä

Erotuomarijohtaja Jyri Rönnin mukaan SM-liiga on esittänyt Kärpille anteeksipyynnön tuomarivirheen takia, ja hän esittää pahoittelunsa asiasta koko jääkiekkoväelle.

Taistelu jääkiekon Suomen mestaruudesta huipentui Oulun Raksilassa Markus Nenosen voittomaaliin jatkoerässä. Ratkaisumaalia edelsi tilanne, jossa Kärppien Aleksi Heponiemi passitettiin jäähyaitioon kärsimään 2+2 minuutin rangaistusta korkeasta mailasta.
Hidastuskuvista kävi kuitenkin ilmi, että HPK:n Niklas Frimanin kasvoihin osui joukkuekaveri Niclas Luceniuksen maila, eikä Heponiemen lapa.

Tuomaripomon mukaan kukaan ei haluaisi nähdä erehdyksiä jäällä, mutta väistämättä niitä tulee.
– On tullut virhe, jota kukaan ei ole tehnyt tahallaan. Ihmissilmä ei ole päässyt mukaan, on tullut virhe, joka on johtanut ylivoimaan, josta on tullut sitten maali.

Rönn myöntää, että oikeudenjakajien on hyväksyttävä lauantai-illan tapahtumat.
– Tapahtumaketju on lähtenyt virheestä, ja tässä kohtaa pystytään selvästi osoittamaan tuomarikuntaa. Olemme kaikki pahoillamme tästä tilanteesta.
[IS 5.5.2019]

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

 

 

Kärpät – HIFK   Semifinaalit

 

 

1. Semifinaali Kärpät - HIFK 3-2 JA (-2, 1-0, 1-0, 1-0)

Oulun Kärpät oli pitänyt viikon tauon ja se näkyi ensimmäisessä erässä. HIFK taisteli kiekon Kärppä-päätyyn, josta  Sakari Salminen ja Juha Jääskä toimittivat kiekon maalin edessä Juha Keräsen lapaan. Keränen täräytti kiekon suoraa maalin kulmaan. Veini Vehviläinen oli voimaton ja HIFK meni 0-1 johtoon. HIFK:n rynnistys jatkui ja Juha Jääskä ohjasi Kyle Quinceyn laukauksen maaliin vain puoli minuuttia ennen erän päättymistä. 0-2 maali oli ylivoimamaali.

Toiseen erään luisteli uudistunut Kärpät ja ottelu tasoittui. Erä meni kovan taistelun merkeissä ja Kärpät sai kavennettua Sami Anttilan 1-2 maalilla Kivihalmeen syötöstä. HIFK lisäsi mailahäirintää ja pieniä koiruuksia, jolla se pyrki saamaan otetta Kärpistä, kuitenkaan siinä onnistumatta.

Kolmas erä oli sitten Kärppien erä, ja lukemat säilyivät pienenä maalivahtien loistavien otteiden avustuksella.  Maalivahtien torjunnat erässä olivat Engren 10 torjuntaa ja Veini Vehviläinen 2 torjuntaa. HIFK piti johtonsa aina viimeiselle kahdelle minuutille, kunnes Kärppien Aleksi Heponiemi iski tarkan laukauksen ohi loistotorjuntoja tehneen Atte Engrenin. Syöttäjinä Ville Leskinen ja Jussi Jokinen. Ottelun tasoitusmaali 2-2 syntyi Kärppien pelatessa ilman maalivahtia. 

Ottelu meni jatkoajalle, jota ehdittiin pelata 11 ja puoli minuuttia, kun Teemu Kivihalme ja Tino Metsävainio karkaavat HIFK maalia kohden. Kivihalme syötti Metsävainiolle ja Metsävainio laukaisi hallitusti kiekon maaliin. Ottelun voittomaali syntyi jatkoerässä ajassa 71:21. Kärpät otti ensimmäisen kiinnityksen Finaaliin.

Tuomarit sallivat HIFK:n räikeän mailankäytön, poikkareita, kampitusta ja kovaa huitomista. Tuskin tuomarit olivat täysin sokeita, ilmeisesti linja on jälleen sovittu HIFK:n mieleiseksi.

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

2. Semifinaali HIFK - Kärpät  3 - 2 (1-1, 2-0, 0-1)

HIFK tuli otteluun voimalla ja yritti saada tilaa fyysisyydellä. Kuitenkin Kärpät vastasi HIFK:n rynnistykseen nopeudella ja taidolla. Kärpät teki ottelun avausmaalin 0-1, Lasse Kukkosen laukauksella maalille, jonka Michal Kristof ohjasi maaliin. Mikko Niemelä otti myös syöttöpisteen.

HIFK käytti mailaa sääntöjenvastaisesti, kuten "antaa poikien pelata" -linjaan kuuluu. Tällä kertaa tuomarit puuttuivat kuitenin pari kertaa rikkomuksiin. Kärpät ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa, HIFK puolusti tehokkaasti.

Entinen Kärppä-pelaaja HIFK:n Juho Keränen käytti taitavasti tilaisuuttaan ja nosti maalin nurkalta kiekon maalin takakulmaan 15 minuutin paikkeilla. Erä päättyi tasatilanteessa 1-1.

Toisessa erässä HIFK lisäsi fyysisyyttä sekä paljasti erän loppua kohti mentäessä paini- ja nyrkkeilyseuran luonteensa. Kärppien osalta erä alkoi epäonnekkaasti, kun Aleksi Heponiemen maila kamppailutilanteessa osui HIFK pelaajan kasvoihin. Jäähyn aikana Teemu Eronen laukoi siniviivalta kiekon maaliin 2-1. Juhani Tyrväinen liukui maalin editse muodostaen liikkuvan maskin Veini Vehviläiselle. Syöttöpisteet saivat Rayan O´Conor ja Joonas Rask.

Vajaa seitsemän minuuttia kolmannen erän alusta Erik Thorell sai hyvän syötön Teemu Eroselta ja Thoreli kasvatti HIFK:n johtoa 3-0, toinen syöttäjä Jasse Ikonen. 

Jussi Jokiselle tuomittiin erän puolivälin tienoilla 2 + 10 minuuttia laitataklauksesta. Kärppämaalin edustan taistelusta Veini Vehviläinen otti kaksi minuuttia väkivaltaisuudesta. Samasta tilanteesta Joonas Rask sai väkivaltaisuudesta 2 minuuttia. HIFK:n höyrypää Juhani Tyrväinen otti vielä erän päättyessä 2 minuuttia väkivaltaisuudesta. HIFK:n pelitapa on karkaamassa pahasti väkivaltaisuuden puolelle, ikävää. Toivotaan, että Kärppä-pelaajat hillitsevät itsensä kolmannessa erässä.  

Kolmas erä alkoi Kärppien ylivoimalla, mutta tulosta ei syntynyt. HIFK kuumensi Kärppä-pelaajia kaikilla tempuilla mitä tuomarit sallivat. Oskar Osala otti päähän kohdistuneesta taklauksesta 2 + 10 minuutin jäähyn seitsemän minuutin vaiheilla. Kärpät otti maalivahdin pois ja onnistui tekemään kavennusmaalin 3-2 ajassa 57:38. Niklas Lasu voitti kiekon aloituksesta ja kiekkoa siirrettiin nopeasti maalin edessä maskimiehenä toimineelle Jani Hakanpäälle. Hakanpään laukauksesta kiekko pomppi Ville Leskiselle, joka toimitti kiekon maaliin.

Maalitilanteet olivat tyypillisiä paini- ja nyrkeilyseuran toimintatapaa, jossa myös Kärppäpelaajat ottivat ylimääräisiä kierroksia. HIFK:n Juho Keränen, Johan Montin ja Kyle Quincey sekä Kärppien Nicklas Lasu, Jani Hakanpää, Oskar Osala ja Markus Kankaanperä ottivat 2 minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta. Valitettavaa on, että näistä tilanteista ei löydetä aloittajaa, vaan tyydytään nahkapäätöksiin. HIFK on saanut vuosia hyödyntää väkivaltaista pelitapaa, jolla se on korvannut taidollisia puutteitaan.

Kärppien peli ei ollut aivan kohdallaan, HIFK hyödynsi fyysistä pelitapaa, mutta ei saanut siitä sääntöjen mukaista vastetta tuomareilta. Atte Engren pelasi hyvän ottelun ja torjui kaikkiaan 29 laukausta, vastaavasti Veini Vehviläinen torjui 18 laukausta. Molemmat maalivahdit tekivät useita tärkeitä torjuntoja. Kärpät täytyy saada kammettua kaikin keinoin pois finaalipaikalta. Yhden maalin erolla tapahtuvat voitot nostavat otteluiden mielenkiintoa kannattajien ja yleisön keskuudessa. Seuraava "paini- ja nyrkkeilyottelu" järjestetään Oulussa jo seuraavana päivänä. Kotiyleisön merkitys on uskomattoman suuri, joten kannattaa seurata ottelua paikan päällä Raksilassa lauantaina klo 17:00 alkaen. 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

3. Semifinaali Kärpät - HIFK 3-0 (0-0, 0-0, 3-0)

Ensimmäinen ja toinen erä oli kovaa taistelua. Katsojat ihmettelivät, mitä ihmettä tuomarit tekivät kentällä, kun eivät viheltäneet selviä virheitä. He kyllä vihelsivät Kärpille pari jäähyä, jotka eivät kyllä olleet linjan mukaisia. Jos Kärpillä yleisö oli seitsemäs kenttäpelaaja, niin HIFK:lla tuomarit olivat seitsemäs kenttäpelaaja. Täytyy nostaa hattua Kärppä-pelaajille, etteivät he hermostuneet, vaikka tilanne oli pahasti epätasapainossa.

Kolmannessa erässä Kärpät lisäsi vauhtia ja onnistui tekemään ottelun avausmaalin. Michal Kristof pyörähti B-pisteen keskellä ja laukaisi HIFK-pelaajan haaroista kohti maalia. Laukaus tuli Atte Engrenille yllätyksenä ja liukui Engrenin haaroista maaliin. 1-0 maaliin syöttäjänä oli Taneli Ronkainen.

Aivan erän lopulla HIFK otti maalivahdin pois ja yritti miesylivoimalla tasoitusta mutta toisin kävi, kiekon sai Kärpät puolustusalueellaan. Jussi Jokinen syötti Ville Leskiselle, joka otti muutaman potkun keskiviivan tuntumaan ja laukaisi kiekon tyhjään maaliin. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Teemu Kivihalme.

Toisen kerran HIFK yritti maalintekoa kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia. HIFK voitti aloituksen Kärppien puolustusalueella, mutta ei saanut laukauksia maalille. Kärpät plokkasi ja Jussi Jokinen sai kiekon, syötti Leskiselle, joka otti nopeasti muutaman potkun ja laukaisi hyökkäyspään siniviivalta tyhjään maaliin. Kärpät otti 3-0 voitollaan toisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

 

4. Semifinaali HIFK - Kärpät  2 - 0 (1-0, 0-0, 1-0)


Taistelu finaaliin jatkuu kuumana ja vaatii välillä jäähdytystä 

Ensimmäinen erä alkoi Kärppien komennossa erän puoliväliin. Ottelu oli vahvaa fyysistä kamppailua, jossa sai kohdistaa aggressioita vastapuolen pelaajiin, erityisesti vihellysten jälkeen.

Erän ainoa maali syntyi tilanteesta, joka alkoi, kun Juho Keränen pääsi karkaamaan omalta alueelta Kärppä-maalia kohden. Jani Hakanpää luisteli Keräsen kiinni, mutta ei ihan pystynyt ottamaan kiekkoa pois. Hakanpää käytti syöksyä ja mailaa, jolla hän huitaisi kiekon Keräsen mailasta. Hakanpään liuku jäällä aiheutti sen, että Keränen kaatui. Tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus, jonka ampui Tommi Santala maaliin. Avausmaalista HIFK sai lisää potkua pelaamiseen ja Kärpät oli ajoittain pahasti pulassa.

Toiseen erään Kärpät pyrki lisäämään luistelua, mutta syötöt löysivät huonosti perille, osin HIFK:n hyvän karvauksen vuoksi. HIFK:n pelaaminen rohkeasti sääntöjen rajamailla (=tuomarilinjan rajoja koetellen) kostautui. Markus Kankaanperä ja Tommi Santala ottivat 2 minuutin jäähyt, mutta Kärpät ei onnistunut tekemään maalia. Osittain Kärpille tuomitut kaksi peräkkäistä jäähyä pilasivat Kärppien hyvän otteen, eikä erässä tehty maaleja.

Kolmas erä alkoi taisteluilla, joita tuomarilinjan mukaisesti sallittiin jopa vahingoittamistarkoituksella, valitettavasti tuomarilinja vaihteli. Kärppien pinna kiristyi runsaiden taklausten, mailalla huitomisten ja kampitusten vuoksi. Lasse Kukkonen otti 2 minuutin jäähyn poikittaisesta mailasta. Jäähy oli juuri loppunut, Sakari Salminen sai syötön B pisteen keskelle, josta Salminen iski tarkan pommin maaliin. Syöttäjinä Joonas Lyytinen ja Kyle Quincey. HIFK johti 2 – 0.

Kärpillä meni hiukan yli ja erän puolivälin jälkeen Otto Karvinen otti 2 minuuttia laitataklauksesta ja 10 minuuttia käytöksestä. Kärpät selvitti jäähyn ja painoi raivoisasti peliä HIFK:n puolustusalueelle.  Pari minuuttia ennen erän loppua Kärpät otti kuudennen kenttäpelaajan ja pelasi erän lopun ilman maalivahtia, saamatta toivottua tulosta. Ottelun päätyttyä Oskar Osala ja Kyle Qincey ottivat painiottelusta 2 minuuttia väkivaltaisuudesta.

Liigan tuomarilinja on rakennettu etelän joukkueiden pyynnöstä sellaiseksi, että väkivaltaisuus ja painit ovat sallittuja. ”Antaa poikien pelata” linja, jossa sääntökirja unohdetaan, on mahdoton tuomita tasapuolisesti ja johtaa helposti siihen, että pelaajat ottavat tuomitsemisen jälkiselvitettäväksi nyrkkeilemällä, painimalla, ja huitomalla sekä kaikenlaisten koiruuksien käyttöön pelin ollessa käynnissä. Loukkaantumisriski kasvaa, kun se jääkiekossa on muutenkin korkea.

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

5. Semifinaali Kärpät - HIFK

Ensimmäinen erä oli tuttua vääntöä, jossa luisteltiin päästä päähän. HIFK pelasi hyvän erän, syötöissä oli laatua ja vauhti kohdillaan. Kärpät yritti vimmatusti, mutta tekemisen laatu ei riittänyt hyödyntämään hyviäkään maalipaikkoja.

Toisessa erässä Kärppien nuori Aleksi Heponiemi oli palannut tasolleen ja viimeisteli ottelun avausmaalin, syöttäjinä Shaun Heshka ja Rasmus Kupari.

Erään mahtui pari jäähyä kummallekin joukkueelle.  HIFK hyödynsi erän lopulla Kärppien jäähyn ja teki erikoisen maalin ylivoimalla. Tasoitusmaali oli sikäli erikoinen, että Veini Vehviläinen lähti maalin taka pysäyttämään kiekkoa, kun kiekko pomppasi laidan epätasaisuudesta maalin edustalle ja Juhani Tyrväinen iski pomppukiekon maaliin. Toiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Kolmas erä oli maaliton. Erän aikana taisteltiin hillittömästi, onnistumatta kuitenkaan muuttamaan maalitilannetta.

Jatkoerä ei kunnolla ehtinyt alkaa kun HIFK; Erik Thorell sai jäähyn kampituksesta. Vajaa puolitoista minuuttia erää ehti kulua, kun Aleksi Heponiemi teki illan ratkaisumaalin ylivoimalla, syöttäjinä Atte Ohtamaa ja Ville Leskinen.

Illan sankari on Aleksi Heponiemi.

Vaikka tuomioita jaettiin suunnilleen sama lukumäärä, niin tasapuolisuudesta ei nytkään oikein voi puhua, joten ei puhuta siitä.

Semifinaalisarja on ensimmäisen kerran katkolla Kärpille Helsingissä. 

 

6. Semifinaali HIFK - Kärpät   (0-0, 0-2,)

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta päästä päähän luistelua. Kiekon hallinta oli hiukan epämääräistä, mutta HIFK hallitsi erää hienokseltaan. Erän ainoa tilastomerkintä oli aivan erän lopulla, kun Juhani Tyrväinen sai jäähyn korkeasta mailasta.

Toista erää ehdittiin pelata vain neljäkymmentä sekuntia, kun Ville Leskinen purjehti Kärppä-päädystä aina HIFK:n maalille ja harhautti vielä Engrenin, tärkeä ottelun avausmaali oli syntynyt. Lasse Kukkonen sai maaliin syöttöpisteen, maali oli ylivoimamaali.

Kärpät paransi peliään ja hallitsi tilanteita, vaikka HIFK hyökkäsi ahkerasti. Erään tehtiin vielä toinen maali. Kärppien nuori Rasmus Kupari sai omalta alueella syötön Atte Ohtamaalta ja purjehti karkuun Thurelilta. Kuparin nosto maalin edustalta maaliin ja Kärpät johti 0-2.

Kolmannen erän alkuun kärpät sai kaksi jäähyä, mutta HIFK ei saanut hyödynnettyä ylivoimaansa. Hiukan puolen erän jälkeen Jasper Lindsten sai kiekon Kärppien hyökkäyspäässä ja syötti maalin edessä olleelle Oskar Osalalle, joka iski kiekon maaliin. Peli oli 0-3 eikä HIFK saanut enää peliä kunnolla käyntiin, vaikka ottivat maalivahdin pois hiukanennen erän päättymistä. Hyvä suoritus Kärpiltä ja vahvaa puolustamista. Veini Vehviläinen otti tärkeitä torjuntoja ja pelasi nollapelin.

Kärpät voitti semifinaalisarjan voitoin 4-2 ja meni loppuotteluun. Kärppien vastustajaksi selvisi HPK, joka peittosi Tapparan voitoin 2-4.

 

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat 

 

 

 

Kärpät – Ilves Neljännesfinaalit

1. Neljännesfinaali Kärpät - Ilves 4-3 JA (1-3, 1-0,1-0)

Ilves tuli vauhdilla otteluun ja iski ensimmäisessä erässä kolme maalia, maalintekijönä Mike Halmo, Juho Liuksiala ja Teemu Rautiainen. Kolmas maali tuli viimeisellä sekunnilla, erää oli jäljellä 0,02 sekuntia. Kärpät oli saanut helpottavan maalin puolitoista minuuttia ennen erän loppu, kun Shaun Heshka tykitti siniviivalta ylivoimalla 1-2 maalin, syöttäjinä Jussi Jokinen ja Ville Leskinen.

Kärpät sai toisessa erässä otetta, mutta maalia jouduttiin otdottamaan erän viimeiselle minuutille. Teemu Kivihalme teki 2-3 maalin, syöttäjinä Radek Koblizek ja Michal Kristof.

Kolmas erä oli toistoa toisesta erästä. Kärpät taisteli Ilves-maalilla kunnes viimein ajassa 59:13 Niklas Lasu teki tasoitusmaalin 3-3, syöttäjinä Jussi Jokinen ja Ville Leskinen.

Monien pelillisten käänteiden jälkeen Kärpät pelasi ilman maalivahti Jussi Jokisen istuessa jäähyllä.Kärppien rynnistys tuotti tulosta ja Teemu Kivihalmeen maali ratkaisi ajassa 68:33, syöttäjät Michal Kristof ja Oskar Osala. 

Palaa taulukkoon Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin   Videot ja kuvat

 

 

2. Neljännesfinaali Ilves - Kärpät 0-4 (0-0, 0-0, 0-4)

Tampereella Ilves näytti mihin parhaimmillaan pystyy. Kaksi erää meni maalittomana, mutta kolmannessa erässä Kärpät ratkaisi ottelun nejällä maalilla, Kärppien maalivahti Veini Vehviläinen pelasi pudotuspelisarjan ensimmäisen nollapelin. Kärppien avausmaali syntyi ylivoimalla, kun Niklas Lasu ohjasi Shaun Heshkan siniviivalaukauksen maaliin. Ville Leskinen syötti kiekon Heshkalle.

Toinen maali oli Sami Anttilan ensimmäinen pudotuspelimaali. Maali syntyi Tino Metsävainion syötöstä. 

Kolmas maali oli Jussi Jokisen tarkka laukaus siniviivalta tyhjään maaliin, syöttäjänä Nicklas Lasu. Ilves oli ottanut maalivahdin pois vain 19 sekuntia aikaisemmin.

Ottelun viimeisen maalin iski Tino Metsävainio hienon pujottelun päätteeksi kiekon maalin ylänurkkaan, ohi Ilveksen 18 vuotiaan maalivahdin Lukáš Dostálin.

Palaa taulukkoon  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

3. Neljännesfinaali Kärpät - Ilves 2 -1 (0-1, 1-0, 1-0)

Kärppien ja Ilveksen kolmas kohtaaminen sujui samaan tapaan kuin ensimmäinen. Ilves meni johtoon Teemu Rautiaisen maalilla ensimmäisen erän alussa. Kärpät tasoitti toisessa erässä Jussi Jokisen maalilla, syöttäjinä Atte Ohtamaa ja Ville Leskinen. Kolmas erä ja Ville Leskinen teki voittomaalin noin kolmen ja puolen minuutin kohdalla, syöttäjinä Jussi Jokinen ja Teemu Kivihalme.

Tuomarointia

 


Olli Lahtinen täytti 80 vuotta (1981 mestarijoukkueen valmentaja

 

Palaa taulukkoon   Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit   Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

4. Neljännesfinaali Ilves - Kärpät 2-3 JA (1-2, 0-0, 1-0, 0-1)

Ilves rynnisti alussa voimakkaasti ja iski jälleen ottelun avausmaalin, maalintekijänä Joose Antonen, syöttäjät Teemu Lepaus ja Juhani Tamminen.

Erän puolivälin jälkeen Kärpät sai ottelun paremmin haltuun. Alivoimalla Teemu Kivihalme tasoitti pelin 1-1, syöttäjinä Jari Sailio ja Ma Michal Kristof.

Jari Sailio on ollut kova punnertaja ja todellinen voimahyökkääjä, runkosarjassa 4 maalia ja 10 syöttöä ja nyt pudotuspeleissä hän tekee myös tulosta. Kärppien toinen maali syntyi ajassa 18:18 kun Sailio kiersi maalin takaa ja teki vanhanaikaisella 1-2 maalin, syöttäjinä Otto Karvinen ja Miska Humaloja.

Toinen erä oli Kärppien hallintaa, eikä Ilves saanut kunnon maalipaikkoja.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä, jossa Ilves ajoittain maalipaikoilla, mutta Vehviläinen piti maalin puhtaana. Teemu Kivihalme sai jäähyn kampituksesta ja Ilves pääsi yrittämään tasoitusta.  Ajassa 48:34 Arttu Ruotsalaisen laukaus ohitti Vehviläisen ja ottelu oli tasan 2-2, syöttäjinä Teemu Lepaus ja Niko Peltola. Loppuerä meni Kärpille, kovaa työtä, joka ei kuitenkaan tuottanut maalia. Ottelu meni jatkoerään.


Jari Sailio on todellinen työmyyrä joka pistää aina kaikki peliin

Jatkoerä meni Kärppien tahdissa ja Lepaus otti jäähyn estämisestä. Kärpät ei kuitenkaan onnistunut tekemään maalia ylivoimalla. Illan sankariksi nousi kovaa työtä tehnyt Jari Sailio. Hän sai kiekon lapaansa Ilveksen maalilla ja tuikkasi kiekon maaliin ajassa 71:25, syöttöjinä Michal Kristof ja Sami Anttila. Sailio oli illan paras pelaaja ja teki ottelussa kaksi maalia ja antoi yhden syötön.

Kärpät selvitti tiensä puhtaasti jatkoon voitoin 4-0. Samoilla lukemilla Tappara pesi Lukon.

Palaa taulukkoon Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

Runkosarja 2018 - 2019

Alkuun  Neljännesfinaalit  Semifinaalit    Videot ja kuvat

Kärpät lähti pudotuspeleihin selvänä ennakkosuosikkina, voitettuaan runkosarjan ylivoimaisesti. Kärppä-joukkueessa useat pelaajat ovat pelanneet parhaan kauden Liigan runkosarjassa. 

Ennen Kärpät - Pelicans ottelua 12.3.2018 jaettiin Kärppäpelaajille palkintoja; 
Kärppien Alumnien tähti Ville Leskinen
Kärppien kultainen kypärä Ville Leskinen
Liigan helmikuun paras pelaaja Aleksi Heponiemi 
Liigan helmikuun pistepörssin hallinta Aleksi Heponiemi
Lassi Kukkonen 600 liigaottelua

 

Joukkue

O

V

T

H

LP

TM

PM

P

1.

Kärpät

60

41

8

11

6

207

101

137

2.

Tappara

60

32

9

19

3

177

150

108

3.

Pelicans

60

30

11

19

3

199

154

104

4.

TPS

60

29

11

20

5

164

152

103

5.

HPK

60

25

16

19

8

168

147

99

6.

HIFK

60

24

18

18

8

182

169

98

7.

Lukko

60

26

13

21

5

170

165

96

8.

Ilves

60

23

14

23

8

169

170

91

9.

SaiPa

60

21

15

24

10

156

162

88

10.

JYP

60

17

19

24

12

145

155

82

11.

Sport

60

17

19

24

11

182

205

81

12.

KalPa

60

18

15

27

7

153

186

76

13.

KooKoo

60

18

13

29

6

157

197

73

14.

Jukurit

60

13

20

27

8

145

179

67

15.

Ässät

60

9

13

38

7

117

199

47

Lyhenteet
O Ottelut  V Voitot  T Tasapelit  H Häviöt  TM Tehdyt maalit  PM Päästetyt maalit
LP Lisäpisteet  P Pisteet

 

 Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

 Sivuilla aikaisemmin

Junnut.com-sivuilla

Liiga, SM-liiga

 

 

Oulun Kärpät 
Pudotuspeleissä 2019

Otteluohjelma 2017 - 2018

Oulun Kärpät 2017 - 2018 Joukkue

Oulun Kärpät   2016 - 2017 Joukkue

Otteluohjelma 2016 - 2017

Oulun Kärpät 2015 - 2016 Joukkue

Otteluohjelma 2015 - 2016

Otteluohjelma 2014 - 2015

Oulun Kärpät 2014 - 2015 Joukkue

Otteluohjelma 2013 – 2014

Oulun Kärpät 2013 - 2014 Joukkue

Otteluohjelma 2012 – 2013

Oulun Kärpät 2012 - 2013 Joukkue

Otteluohjelma 2011 - 2012

Oulun Kärpät 2011 – 2012 Joukkue

Oulun Kärpät Suomen Mestariksi 30 v. sitten

Oulun Kärpät 2010 – 2011

Oulun Jääkiekkotuomarit 60 v.

Oulun Kärpät 2009 – 2010

Tapahtumia   2008 - 2009

Oulun Kärpät 2008 – 2009

Oulun Kärpät 2007 – 2008

Oulun Kärpät 2006 – 2007

Oulun Kärpät 2005 - 2006

Oulun Kärpät 2004 - 2005

Oulun Kärpät 2003 -2004

Oulun Kärpät 2002 - 2003

 

Nuorten SM-liiga

Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 
Playoff 2019

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2017 - 2018

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2016 - 2017

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2015 - 2016

Otteluohjelma Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2014 - 2015

Otteluohjelma Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2013 - 2014

 

 

Naisten Liiga, SM-sarja

 

 

Oulun Kärpät Naisten Liigassa  2017 - 2018

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2016 - 2017

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2015 - 2016

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2014 - 2015

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2013 - 2014

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2012 - 2013

European Women Champions Cup 2013 mestari Tornado Moskovasta, Kärpät pronssille

Oulun Kärpät Naisten Suomen Mestari 2012

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2011 - 2012

Naiset ja juniorit menestyivät kaudella 2011 - 2012

Vancouver 2010   olympiapronssimitalistit kukitettiin Oulussa

 

B-nuorten SM-sarja

Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 
Playoff 2019

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2017 - 2018

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2016 - 2017

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2015 - 2016

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2014 - 2015

 

 

C-nuorten SM-sarja

  Kärpät C-Nuorten SM-sarja 2017-2018, Otteluohjelma, kuvat ja tulokset

Otteluohjelma 2016-2017

C-Nuorten SM-sarja 2014-2015, Otteluohjelma, kuvat ja tulokset

Oulun Kärpät C-nuorten SM-sarja Playoffit   2014

 

 

  

  Alkuun  Runkosarja  Neljännesfinaalit  Semifinaalit  Finaalit  Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

Katso kuvat ja videot


 

Lähteet ja linkit:

Liiga
Oulun Kärpät
Oulun kaupunki

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 OuluUrheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 3 063 kertaa
Uutisia on luettu 8 747 237 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 19 034 759 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com