<

Jääkiekon MM2018 turnaus Tanskassa

Sampo Anttila 04.05.2018 - 20.05.2018 Kööpenhamina, Herning Tanska

Jääkiekon maailmanmestaruudesta taistellaan Tanskassa 4. - 20.5.2018. Suomella Dream Team kärkenä Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Suomi pelasi loistavia pelejä ja voitti alkulohkonsa, kaataen mm. Kanadan ja USA:n. Sveitsi pysäytti kuitenkin Suomen Leijonien tien tylysti puolivälieriin ja mitalipelit jäivät haaveeksi. Suomi sijoittui MM-turnauksen 5. sijalle. Välierissä Ruotsi kaatoi USA:n puhtaasti 6 - 0 ja Suomen kaatanut Sveitsi aiheutti turnauksen suurimman yllätyksen kaatamalla Kanadan 2 - 3. Pronssiottelussa USA ja Kanada, USA kuittasi pronssia. Finaalissa Ruotsi ja Sveitsi. Ruotsi ei ole ollut kertaakaan johdossa varsinaisella peliajalla, ottelu meni jatkoerään tilanteessa 2 - 2. Jatkoeräkään ei tuonut ratkaisua, jouduttiin rankkareille, jonka Ruotsi voitti. Sveitsille hopeaa ja Ruotsi on Maailman Mestari 2018. Direktoraatin valinnat parhaiksi pelaajiksi: Paras maalivahti Frederik Andersen Tanska, paras puolustaja John Klingberk Ruotsi ja paras hyökkääjä Sebastiana Aho Suomi, Aho valittiin myös ALL Stars-kentälliseen.

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit  Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

Jääkiekon MM 2018, miehet 

 

FIN - KOR 8 - 1 (2 - 0 , 3 - 1 , 3 - 0),  LAT - FIN 1 - 8 (0 - 3 , 0 - 2 , 1 - 3)

Suomi on aloittanut ottelut uskomattomilla tehoilla, Korea ja Latvia kaatuivat Suomen voitolla 8 - 1. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat olleet päällimmäiset kapellimestarit. Suomi on tehnyt neljä alivoimamaalia ja komeita suorituksia. Ylisanoja on vaikeaa antaa joukkueen suorituksista, vauhtia ja taitoa on ollut ennen näkemätön määrä.

Sebastian Aho tekee MM-kisoissa, mitä tahtoo – joukkuetoverit ylistävät nuorta taituria: "Aivan uskomaton pelaaja"

 

FIN - NOR 7 - 0 (2 - 0 , 4 - 0 , 1 - 0) 

Norja kaatui 7 - 0, tällaista ylivoimaa ei ole totuttu näkemään Leijonien peleissä. Aho ja Teräväinen jatkoivat pistetilin kartuttamista ja johtavat turnauksen pistepörssiä. Sebastian Aholla on kasassa 4+7=11 pistettä ja Teuvo Teräväisellä 4+6=10 pistettä. Suomi on tehnyt 23 maalia ja 16 pelaajaa on päässyt pisteille.

Leijonat jatkaa uskomattomassa iskussa – kapteeni Granlund sai hanat auki Norja-voitossa

 

FIN - DEN 2 - 3 (0 - 0 , 1 - 2 , 1 - 1)

Tanska sai vahvistuksia NHL:stä ja oli todella hyvä joukkue. Suomen Joonas Donskoi ei saanut lupaa NHL:n lääkäriltä ja niinpä odotettu apu jäi saapumatta. Tanska käytti maalipaikat tehokkaasti ja voitti Suomen maalein 2 - 3, vaikka maalivahtien torjunnat kertoivat, että Suomi hyökkäsi ahkerasti. Torjunnat Fredrik Andersen Tanska 33 torjuntaa ja Ville Husso Suomi 14. Molemmat maalivahdit olivat hyviä ja tekivät huipputorjuntoja. Aho ja Teräväinen johtavat edelleen pistepörssiä, kärjen tuntumaan kolmanneksi on hiipinyt Ruotsin Rickard Rakell. Suomi johtaa 9 pistettä lohkossaan, toisena USA 8 pistettä ja Kanada 7 pistettä. USA:lla ja Kanadalle on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Joukkueiden pisteet

Leijonien MM-turnaukselle shokkikäänne – Tanska järjesti jättiyllätyksen tehotonta Suomea vastaan

 

CAN - FIN 1 - 5 (1 - 3 , 0 - 0 , 0 - 2)

Suomen Leijonat aloitti näyttävästi ensimmäisen erän. Kolme maalia joista kaksi ylivoimamaalia. Suomi oli palannut alun hyvään pelimoodiin ja vauhdikkaan pelaamisen lisäksi puolustus oli kunnossa, varsinkin toisessa erässä, jossa Kanada sai oman pelinsä käyntiin. Maaliton toinen erä turhautti kanadalaisia ja he huitoivat ja pelasivat sääntöjen rajamailla. Sebastian Aho oli tarkassa vartioinnissa ja jatkuvan häirinnän kohteena. Kaikesta huolimatta tässäkin ottelussa pistepörssiä johtavat Teräväinen (1+1) ja Aho (0+1) onnistuivat kasvattamaan pistejohtoaan. Pistepörssi Tanskan aiheuttama notkahdus on ohi ja Suomella on kaikki mahdollisuudet edetä aina mestaruuteen.

Leijonat nöyryytti Kanadaa murskalukemin – mestarisuosikin molemmat maalivahdit aivan yössä

 

GER - FIN 3 - 2 JA (0 - 1 , 2 - 0 , 0 - 1 , 1 - 0)

Suomen peli lähti käyntiin varsin hyvin, ensimmäinen maali tehtiin noin kahden ja puolen minuutin kohdalla, maalintekijänä Eeli Tolvanen. Ensimmäinen erä pelattiin kohtuu hyvin, mutta toinen erä oli Saksan. Suomen joukkueella ei luistin kulkenut totuttuun tapaan ja saksaleiset iskivät kaksi maalia.

Kolmanteen erään Suomi tuli uudistuneella peli-ilmeellä. Vauhtia oli entiseen tapaan ja Saksa joutui täydelliseen siltaan. Saksa puolusti kuitenkin tunnollisesti, eikä Suomi tuntunut saavan laukauksia perille. Ne laukaukset jotka menivät maalivahdille saakka, Saksan Mathias Niederberg koppasi kiinni. Suomi oli tappiolla 2 - 1 ja maali oli saatava. Viimein erän lopulla Saksa sai jäähyn ja Suomen Sebastian Aho iski Mikael Granlundin syötöstä tasoituksen.

Ottelu meni jatkoajalle, jossa Kasperi Kapanen pääsi maalivahdin kanssa nokakkain, mutta ei maalia. Kiekko meni saksalaisille, jotka rynnistivät kahden miehen voimin Suomen maalia kohden, tehden voittomaalin. Toivottavasti Suomen joukkue pystyy käsittelemään tämän tappion, sillä alkusarjan sijoitukset ratkeavat tiistaina, jolloin Suomi pelaa USA:n joukkuetta vastaan.

Suomi ei taistellut leijonan lailla Saksaa vastaan – "Olimme aika hukassa välillä"

 

FIN - USA 6 - 2 (2 - 0, 1 - 0, 3 - 2)

Ottelu alkoi varovasti ja tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Suomen peli vapautui puolen erän paikkeilla Sebastian Ahon maalilla. Erän lopulla Sebastian Aho teki vielä toisen maalin onnekkaasta päätypompusta, laukauksen lähetti päätyyn Markus Nutivaara.

Toinen erä oli tarkkaa pelaamista, jossa Mikko Rantanen teki Suomen 3 - 0 maalin.

Kolmannessa erässä Suomi jatkoi hyvää pelaamista ja USA:n pelaajien mentaali alkoi murenemaan, koiruuksia tehtiin tuomareiden puuttumatta törkeyksiin, suomalaisten virheet kyllä huomattiin.  Suomi painoi pelin toistuvasti USA:n puolustusalueelle. Maalinedushässäkästä Marko Anttila taisteli ketjukavereiden kanssa kiekon ja pisti kiekon maaliin. USA:n valmentaja haastoi maalin maalivahdin häirinnästä, mutta haasto ei mennyt läpi, Suomi johti 4 - 0.

Suomi sai kaksi peräkkäistä jäähyä erän puolivälin paikkeilla. USA otti maalivahdin pois ja pyöritti peliä kuudella Suomen neljää vastaan. USA:n kavennuksen viimeisteli Patric Kane, Suomen maalivahtia oli peittämässä USA:n pelaaja ja Kanen laukaus oli lähellä täydellisyyttä.

Pari minuuttia USA:n maalista Kasperi Kapanen lisäsi USA:n tuskaa, tekemällä ylivoimalla Suomen viidennen maalin. USA:n kavennusmaalia ei tarvinnut pitkään odottaa, kun lähes sama kentällinen järjesti Derek Ryanille maalipaikan ja näytti jo siltä että Suomen Leijona olivat hukanneet ottelun punaisen langan.

USA otti jälleen maalivahdin pois ja hööki ahneesti Suomen puolustusalueelle kuudella pelaajalla, mutta jälleen oli Sebastian Ahon paikka lopettaa USA:n loppukiri. Aho teki Suomen kuudennen maalin tyhjiin ja varmisti pistetilastojen ykköspaikan, 9+8=17 pisteellä (maalit+syötöt=pisteet), toisena on Patric Kane 6+11=17 pistettä ja kolmantena Teuvo Teräväinen 5+9=14 pisteellä. Harri Säteri pelasi Suomen maalilla jälleen loistavasti, hänen torjuntaprosentti kolmessa pelatussa ottelussa on 95,4 %.

Suomi on pelannut hyvän alkusarjan ja on lohkonsa ykkönen, pudotuspelien puolivälierässä vastaan asettuu A Lohkon nelonen, Sveitsi.

Nälkäinen Leijonat jyräsi USA:n yli lohkovoittoon – Sebastian Aho thattutempun ja teki MM-historiaa!aituroi

 

FIN - SUI 2 - 3 (1 - 0 , 0 - 3 , 1 - 0)

Suomen ensimmäinen Playoffs-ottelu päättyi suureen pettymykseen, tärkeä peli hävittiin puolivälierässä. Ensimmäinen erä oli Sveitsiltä kovaa pelaamista, luistin kulki keveämmin kuin Suomella. Erän ainoan maalin teki kuitenkin Suomi, hienon yhteistyön myötä. Nutivaara hyökkäsi siniviivalta maalille ja nosti Koiviston tarjoilusta kiekon maaliin.

Toinen erä oli Suomelle tosi vaikeaa, puolustus sekoili ja Sveitsin hyökkääjiä ei saatu kiinni. Katastrofaalinen vajaa neljä minuuttia osui erän puoliväliin, Sveitsi teki kolme maalia ja ottelu näytti olevan ohi.

Suomi sai kuitenkin ladattua uutta virtaa otteisiin ja Rantanen onnistui iskemään maalin edestä kiekon pussiin, syöttäjinä häärivät savinainen ja kapellimestarina Aho. Valitettavasti takaa-ajon maalit jäivät yhteen, eikä peli kovasta yrityksestä huolimatta saatu jatkoajalle. Sveitsin joukkue pelasi viisaasti ja puolusti toisessa erässä hankittua johtoasemaansa loppuun asti. Tyly loppu Suomen Leijonien loistavalle turnaukselle, pelit päättyivät tähän ja turnauksen viides sija palkintona. Mitalipeleihin jatkavat Sveitsin lisäksi Ruotsi, USA ja Kanada.

Leijonille karmea pettymys! Suomen MM-turnaus päättyi tappioon Sveitsille – toisen erän musta hetki ratkaisi

 

Suomen joukkueen ehdoton ykköspelaaja oli Sebastian Aho 9+9=18 pisteellä ja 163:56 pelatulla minuutilla, Teuvo Teräväinen 5+9=14 pistettä ja 153:06 pelatulla minuutilla. Teräväinen oli hyvä, mutta ei ollut parhaimmillaan parissa viimeisessä ottelussa. Leijonien otteluita oli miellyttävä katsoa, Suomi pelasi vauhdikasta ja viihdyttävää kiekkoa. Alkulohkon voitto olisi antanut odottaa Leijonien etenemistä mitalipeleihin, mutta aina ei käy niin kuin toivotaan. Suomen viimevuoden neljäs sija vaihtui nyt viidenteen sijaan ja mitalipelit jäivät haaveeksi.

 

Turnauksen loppusijat 2018 Turnauksen loppusijat 2017  
1.  SWE Ruotsi Kulta
2.  SUI Sveitsi Hopea
3.  USA USA Pronssi
4.  CAN Kanada
5.  FIN Suomi
6.  RUS Venäjä
7.  CZE Tshekki
8.  LAT Latvia
9.  SVK Slovakia
10. DEN Tanska
11. GER Saksa
12. FRA Ranska
13. NOR Norja
14. AUT Itävalta
15. BLR Valko-Venäjä
16. KOR Etelä-Korea
1. SWE Sweden kulta
2. CAN Canada hopea
3.  RUS Russia pronssi
4.  FIN Finland
5.  USA United States
6.  SUI Switzerland
7.  CZE Czech Republic
8.  GER Germany
9.  FRA France
10. LAT Latvia
11. NOR Norway
12. DEN Denmark
13. BLR Belarus
14. SVK Slovakia
15. SLO Slovenia
16. ITA Italy
 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit   Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

Alkusarja


Suomen kapteenisto Mikko Rantanen A, Mikael Granlund C ja Sebastian Aho A

Alkusarja on jaettu kahteen lohkoon

Alkulohko A
(Kööpenhamina)

Itävalta

Ranska

Ruotsi

Slovakia

Sveitsi

Tshekki

Valko-
Venäjä

Venäjä

Pelaajat

AUT

FRA

SWE

SVK

SUI

CZE

BLR

RUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkulohko B
(Herning)

Etelä-
Korea

Kanada

Latvia

Norja

Saksa

Suomi

Tanska

USA

Pelaajat

KOR

CAN

LAT

NOR

GER

FIN

DEN

USA

Turnauksen toimitsijat

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit   Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

Ottelut Alkusarja

Lohko A

Päivä

Klo

Koti - vieras

Tulos /
  Tilastot

Seuranta
#d7eefd

Muuta        

04.05.

17:15

RUS - FRA

7 - 0

Tilastot

 

04.05.

21:15

SWE - BLR

5 - 0

Tilastot

 

05.05.

13:15

SUI - AUT

3 - 2 JA

Tilastot

 

05.05.

17:15

FRA - BLR

6 - 2

Tilastot

 

05.05.

21:15

CZE - SVK

3 - 2 JA

Tilastot

Kärppiin siirtynyt slovakki

06.05.

13:15

AUT - RUS

0 - 7

Tilastot

 

06.05.

17:15

SWE - CZE

3 - 2

Tilastot

 

06.05.

21:15

SVK - SUI

0 - 2

Tilastot

 

07.05.

17:15

BLR - RUS

0 - 6

Tilastot

 

07.05.

21:15

SWE - FRA

4 - 0

Tilastot

 

08.05.

17:15

AUT - SVK

2 - 4

Tilastot

 

08.05.

21:15

CZE - SUI

5 - 4 VL

Tilastot

 

09.05.

17:15

SUI - BLR

5 - 2

Tilastot

 

09.05.

21:15

SWE - AUT

7 - 0

Tilastot

 

10.05.

17:15

SVK - FRA

3 - 1 

Tilastot

 

10.05.

21:15

CZE - RUS

4 - 3 JA

Tilastot

 

11.05.

17:15

FRA - AUT

5 - 2

Tilastot

 

11.05.

21:15

BLR - CZE

0 - 3

Tilastot

 

12.05.

13:15

SVK - SWE

3 - 4 JA

Tilastot

 

12.05.

17:15

AUT - BLR 4 - 0

Tilastot

 

12.05.

21:15

RUS - SUI 4 - 3

Tilastot

 

13.05.

17:15

FRA - CZE 0 - 6

Tilastot

 

13.05.

21:15

SUI - SWE 3 - 5

Tilastot

 

14.05.

17:15

RUS - SVK 4 - 0

Tilastot

 

14.05.

21:15

CZE - AUT 4 - 3

Tilastot

 

15.05.

13:15

SUI - FRA 5 - 1

Tilastot

 

15.05.

17:15

BLR - SVK 4 - 7

Tilastot

 

15.05.

21:15

RUS - SWE 1 - 3

Tilastot

 

Lohko B

Päivä

Klo

Koti - vieras

Tulos /
  Tilastot

Seuranta
#d7eefd

Muuta        

04.05.

17:15

USA - CAN

5 - 4 VL

Tilastot

 

04.05.

21:15

GER - DEN

2 - 3 VL

Tilastot

 

05.05.

13:15

NOR - LAT

2 - 3 JA

Tilastot

 

05.05.

17:15

FIN - KOR

8 - 1

Tilastot

Huippuhetket  Highlights

05.05.

21:15

DEN - USA

0 - 4

Tilastot

 

06.05.

13:15

KOR - CAN

0 - 10

Tilastot

 

06.05.

17:15

GER - NOR

4 – 5 VL

Tilastot

 

06.05.

21:15

LAT - FIN

1 - 8

Tilastot

Huippuhetket Highlights

07.05.

17:15

USA - GER

3 - 0

Tilastot

 

07.05.

21:15

CAN - DEN

7 - 1

Tilastot

 

08.05.

17:15

KOR - LAT

0 - 5

Tilastot

 

08.05.

21:15

FIN - NOR

7 - 0

Tilastot

Huippuhetket  Highlights

09.05.

17:15

GER - KOR

6 - 1

Tilastot

 
09.05.

21:15

FIN - DEN 2 - 3

Tilastot

Huippuhetket  Highlights
10.05.

17:15

USA - LAT 3 - 2 JA

Tilastot

 

10.05.

21:15

NOR - CAN 0 - 5

Tilastot

 
11.05.

17:15

DEN - NOR 3 - 0

Tilastot

 
11.05.

21:15

USA - KOR 13 - 1

Tilastot

 
12.05.

13:15

LAT - GER 3 - 1

Tilastot

 
12.05.

17:15

DEN - KOR 3 - 1

Tilastot

 
12.05.

21:15

CAN - FIN 1 - 5

Tilastot

 Huippuhetket   Highlights
13.05

17:15

NOR - USA 3 - 9

Tilastot

 
13.05

21:15

GER - FIN 3 - 2 JA

Tilastot

 Huippuhetket  Highlights
14.05

17:15

KOR - NOR 0 - 3

Tilastot

 
14.05

21:15

CAN - LAT 2 - 1 JA

Tilastot

 
15.05

13:15

FIN - USA 6 - 2 

Tilastot

Huippuhetket  Highlights
15.05

17:15

CAN - GER 3 - 0

Tilastot

 
15.05

21:15

LAT - DEN 1 - 0

Tilastot

 

  

Lohko A 

 

Joukkue

GP

W

OTW

OTL

L

GDF

GF :GA

PTS

1

SWE

7

6

1

0

0

+22

31 : 9

20

2

RUS

7

5

0

1

1

+22

32 : 10

16

3

CZE

7

3

3

0

1

+12

27 : 15

15

4

SUI

7

3

1

1

2

+6

25 : 19

12

5

SVK

7

3

0

2

2

-1

19 : 20

11

6

FRA

7

2

0

0

5

-16

13 : 29

6

7

AUT

7

1

0

1

5

-17

13 : 30

4

8

BLR

7

0

0

0

7

-28

8 : 36

0

 

Lohko B

 

Joukkue

GP

W

OTW

OTL

L

GDF

GF :GA

PTS

1

FIN

7

5

0

1

1

+27

38 : 11

16

2

USA

7

4

2

0

1

+23

39 : 16

16

3

CAN

7

4

1

1

1

+20

32 : 12

15

4

LAT

7

3

1

2

1

0

16 : 16

13

5

DEN

7

3

1

0

3

-4

13 : 17

11

6

GER

7

1

1

2

3

-4

16 : 20

7

7

NOR

7

1

1

1

4

-18

13 : 31

6

8

KOR

7

0

0

0

7

-44

4 : 48

0

GP Pelatut ottelut, W Voitot, OTW Voitot jatkoajalla, OTL Häviöt jatkoajalla, L Häviöt, GDF Maaliero, GF Tehdyt maalit, GA Vastustajan maalit, PTS Pisteet   #d7eefd

 

Pelaajatilastoja alkusarjassa 4. - 15.5.2018

 

Alkulohko A (Kööpenhamina)

Itävalta

Ranska

Ruotsi

Slovakia

Sveitsi

Tshekki

Valko- Venäjä

Venäjä

Pelaajatilastot

AUT

FRA

SWE

SVK

SUI

CZE

BLR

RUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkulohko B (Herning)

Etelä- Korea

Kanada

Latvia

Norja

Saksa

Suomi

Tanska

USA

Pelaajatilastot

KOR

CAN

LAT

NOR

GER

FIN

DEN

USA

 

Otteluiden toimitsijat

 

 

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit  Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat 

 

PLAY-OFFS

 

Puolivälierät

Päivä

Klo

Koti - vieras

Tulos / 
 Tilastot

Seuranta
#d7eefd

Muuta

17.05.

17:15

RUS - CAN

4 - 5 JA

Tilastot

 

17.05.

17:15

USA - CZE

3 - 2

Tilastot

 

17.05.

21:15

SWE - LAT

3 - 2

Tilastot

 

17.05.

21:15

FIN - SUI

2 - 3

Tilastot

Huippuhetket   Highlights

 

Välierät

Päivä  

Klo     

Koti - vieras     

Tulos / 
 Tilastot

Seuranta  
#d7eefd

Muuta

19.05.

16:15

SWE - USA

6 - 0

Tilastot

Huippuhetket   Highlights       

19.05.

20:15

CAN - SUI

2 - 3

Tilastot

Huippuhetket   Highlights

SWE - USA 6 - 0 (1 - 0 , 3 - 0 , 2 - 0)

NHL:n herrasmiespelaaja mureni täysin Ruotsin kurituksessa ja pakoili mediaa ruman viikatelyönnin jälkeen – "Hän haluaisi perua tapahtuneen" 

CAN - SUI 2 - 3 (0 - 1, 1 - 1, 1 - 1)

Hurmos-Sveitsin jättiyllätykset jatkuivat MM-kisoissa! Kanada komeasti nurin välierissä

 

Pronssiottelu

Päivä     

Klo             

Koti - vieras  

Tulos / 
 Tilastot      

Seuranta    
#d7eefd

Muuta

20.05.

16:45

USA - CAN

4 - 1

Tilastot

Huippuhetket   Highlights       

USA - CAN 4 - 1 (0 - 0, 1 - 1, 3 - 0)

 

Finaali

Päivä      

Klo          

Koti - vieras

Tulos / 
 Tilastot     

Seuranta   
#d7eefd

Muuta

20.05.

21:15

SWE - SUI

 3 - 2 VL

Tilastot

Huippuhetket   Highlights          

SWE - SUI 3 - 2 VL (1 - 1, 1 - 1, 0 - 0, 0 - 0, 1 - 0)

 

Pelaajatilastoja 4. - 20.5.2018

Pistepörssi
Aloitukset
Maalivahdit (SVS%)
Maalit
Pisteet +-
Puolustajat
Syöttöpisteet
Rangaistukset

Turnauksessa
Best Players Selected by the Directorate
Best Players of Each Team Selected by Coaches
Best Player of the Game selected by the Team

MVP
Patrick Kane (USA)

Media All Stars

Competition officials
Game Officials Assignment

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit   Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

Joukkueen kokoonpano
Suomi FIN

No

PP

Sukunimi Etunimi

Synt.

cm

kg

L/R

Seura

29

MV

SÄTERI HARRI

29.12.1989 Toijala

184

94

L

Florida Panthers

35

MV

HUSSO VILLE

06.02.1995 Helsinki

191

94

L

San Antonio Rampage

2

P

POKKA VILLE

03.06.1994 Oulu

183

89

R

Rockford IceHogs

4

P

KIVISTÖ TOMMI

07.06.1991 Vantaa

186

95

L

Jokerit

6

P

HONKA JULIUS

03.12.1995 Jyväskylä

179

84

R

Dallas Stars

41

P

HEISKANEN MIRO

18.07.1999 Espoo

182

77

L

HIFK

50

P

RIIKOLA JUUSO

09.11.1993 Joensuu

181

86

L

KalPa

55

P

KOIVISTO MIIKA

20.07.1990 Vaasa

184

88

L

Kärpät

77

P

NUTIVAARA MARKUS

06.06.1994 Oulu

185

87

L

Cleveland Monsters

12

H

ANTTILA MARKO

27.05.1985 Lempäälä

203

104

R

Jokerit

18

H

MÄENALANEN SAKU

29.05.1994 Kemi

190

87

L

Kärpät

19

H

SAVINAINEN VELI-MATTI

05.01.1986 Espoo

182

82

L

Yugra Khanty-Mansisk

20

H

AHO SEBASTIAN

26.07.1997 Rauma

181

78

L

Carolina Hurricanes

22

H

PESONEN JANNE

11.05.1982 Suomussalmi

180

83

L

Växjö Lakers

24

H

KAPANEN KASPERI

23.07.1996 Kuopio

183

82

R

Toronto Maple Leafs

25

H

JORMAKKA PEKKA

14.09.1990 Jyväskylän mlk

174

80

R

Jokerit

64

H

GRANLUND MIKAEL

26.02.1992 Oulu

179

83

L

Minnesota Wils

65

H

MANNINEN SAKARI

10.02.1992 Oulu

170

71

L

Örebro HK

74

H

SUOMELA ANTTI

17.03.1994 Espoo

183

78

L

JYP

86

H

TERÄVÄINEN TEUVO

11.09.1994 Helsinki

180

81

L

Carolina Hurricanes

96

H

RANTANEN MIKKO

29.10.1996 Nousiainen

193

96

L

Colorado Avalanche

Joukkueen pituuden keskiarvo 183.5
Joukkueen painon keskiarvo    85.7

 

JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT


Päävalmentaja Lauri Marjamäki

LOHVA JUKKA

Joukkueenjohtaja

 

MARJAMÄKI LAURI

Päävalmentaja

 

KANGASALUSTA PEKKA

Valmentaja

 

TAPOLA JUSSI

Valmentaja

 

KOIVUNEN RIKU

Huoltaja

 

LEHTINEN JERE 

Manageri

 

 

Team Management

General Manager

Jere Lehtinen

 

Team Manager

Jukka Lohva

 

Head Coach

Lauri Marjamäki

 

Coach

Mikko Manner

 

Coach

Jussi Tapola

 

Coach

Pekka Kangasalusta

 

Video coach

Janne Hietaniemi

 

Goalie Coach

Ari Hilli

 

Doctor

Jammu Öunap

 

Physiotherapist

Timo Vaitinen

 

Physiotherapist

Hero Mali

 

Masseur

Juha Sulin

 

Head Equipment Manager

Riku Koivunen

 

Equipment Manager

Aki Berg

 

Equipment Manager

Antti Muurila

 

Media Manager

Petteri Hietanen

 

 

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit  Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

Junnut.com-sivuilla

Liiga, SM-liiga

 

 

 

Otteluohjelma 2017 - 2018

Oulun Kärpät 2017 - 2018 Joukkue

Oulun Kärpät   2016 - 2017 Joukkue

Otteluohjelma 2016 - 2017

Oulun Kärpät 2015 - 2016 Joukkue

Otteluohjelma 2015 - 2016

Otteluohjelma 2014 - 2015

Oulun Kärpät 2014 - 2015 Joukkue

Otteluohjelma 2013 – 2014

Oulun Kärpät 2013 - 2014 Joukkue

Otteluohjelma 2012 – 2013

Oulun Kärpät 2012 - 2013 Joukkue

Otteluohjelma 2011 - 2012

Oulun Kärpät 2011 – 2012 Joukkue

Oulun Kärpät Suomen Mestariksi 30 v. sitten

Oulun Kärpät 2010 – 2011

Oulun Jääkiekkotuomarit 60 v.

Oulun Kärpät 2009 – 2010

Tapahtumia   2008 - 2009

Oulun Kärpät 2008 – 2009

Oulun Kärpät 2007 – 2008

Oulun Kärpät 2006 – 2007

Oulun Kärpät 2005 - 2006

Oulun Kärpät 2004 - 2005

Oulun Kärpät 2003 -2004

Oulun Kärpät 2002 - 2003

 

Nuorten SM-liiga

 

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2017 - 2018

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2016 - 2017

Otteluohjelma ja kokoonpano Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2015 - 2016

Otteluohjelma Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2014 - 2015

Otteluohjelma Oulun Kärpät Nuorten SM-liigassa 2013 - 2014

 

 

Naisten Liiga, SM-sarja

 

 

Oulun Kärpät Naisten Liigassa  2017 - 2018

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2016 - 2017

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2015 - 2016

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2014 - 2015

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2013 - 2014

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2012 - 2013

European Women Champions Cup 2013 mestari Tornado Moskovasta, Kärpät pronssille

Oulun Kärpät Naisten Suomen Mestari 2012

Oulun Kärpät Naisten SM-sarjassa 2011 - 2012

Naiset ja juniorit menestyivät kaudella 2011 - 2012

Vancouver 2010   olympiapronssimitalistit kukitettiin Oulussa

 

B-nuorten SM-sarja

 

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2017 - 2018

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2016 - 2017

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2015 - 2016

Otteluohjelma Oulun Kärpät B-nuorten SM-sarjassa 2014 - 2015

 

 

C-nuorten SM-sarja

  Kärpät C-Nuorten SM-sarja 2017-2018, Otteluohjelma, kuvat ja tulokset

Otteluohjelma 2016-2017

C-Nuorten SM-sarja 2014-2015, Otteluohjelma, kuvat ja tulokset

Oulun Kärpät C-nuorten SM-sarja Playoffit   2014

 

 

 

Alku   Alkusarja  Pudotuspelit  Suomen joukkue   Sivuilla aikaisemmin  Videot ja kuvat

 

 

 

 

Katso videot  

Katso valokuvat

Pientä kuvaa klikkaamalla saat suuremmat kuvat vaihtumaan automaattisesti


 

Kuvaajat:

Valokuvat Suomen Jääkiekkoliitto

Lähteet ja linkit:

IIHF
IIHF:n kisasivut
MTV
Leijonat

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 2 640 kertaa
Uutisia on luettu 8 669 568 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 840 280 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com