<

Kärppäpojilla lentokeli Raksilassa, C-junnot huuhtoivat SM-kultaa

Eero Pylkäs 04.04.2013 Oulu

Kärpät viilettivät vastustamattomasti C-nuorten Suomen mestaruuteen Raksilassa yli tuhannenkuudensadan silmäparin kannattajajoukon nauttiessa kotijoukkueensa esityksestä Kärpät - Blues finaalisarjan neljännessä ottelussa.

Avauserän puoliväliin mennessä Kärpät oli jo hankkiutunut 2-0 johtoon. Erän vanhetessa Blues onnistui kavennuksessa mutta vieraiden hakiessa voimakkaasti tasoitusta erän lopussa kotijoukkue iski  terävällä vastaiskulla ennen summeria taukonumeroiksi 3 – 1.

Toisessa erässä Kärpät edelleen hallitsi ja ahdisteli jatkuvasti Bluesin veskaria iskien maalin ylivoimalla sekä vielä kerran erän puolivälissä tasakentällisin. Kun myös Kärppien puolustuspeli oli mallikasta ja maalissa Niko Palsola pelasi koko ottelun virheettömästi, niin tulostaululla toisella erätauolla loisti jo 5 – 1 tilanne.

Kolmannessa erässä Kärpät varmisteli johtoaan isännän ottein mutta maaleilla ei enää mässäilty. Blues onnistui myös hieman nostattamaan kotiyleisön jännitystä osumalla toisen maalinsa. Mutta ottelun loppuminuuteilla Kärpät komisteli voittonumeroiksi 6 – 2 (3-1)(2-0)(1-1). 

Summerin soidessa alkoivat kauden 2012 – 2013 Kärpät C-junnojen Suomen mestaruusjuhlat.

Mestaruuskamppailun puhalsivat mallikkaasti jääkenttien kokeneet  raitapaidat Tuomo Sorakangas ja Vesa Keränen. Tuomo Sorakankaalle kampailu oli juhlaottelu. Kärppäpoikien SM-finaali oli hänelle jo tuhannesviidessadas tuomitsemansa jääkiekko-ottelu. Myös Vesa Keräsen viheltämien jääkiekko-otteluiden määrä kirjoitetaan jokseenkin neljällä numerolla.

Suomen mestaruudesta Kärpät C-junnot joukkueen pelaajien vanhemmat ja muut taustajoukot saivat myös näin mieluisen kiitoksen ja palkinnon vuosien urheiluseura- ja talkooharrastukselleen, kuin myös ei niinkään vaatimattomille taloudellisille panostuksilleen nuortensa urheiluharrastuksen kannustamisessa ja tukemisessa.  

Katso myös Oulun Kärpät C-nuorten SM-sarjassa, Playoffit. Kärpät Suomen mestari 2013


 

Kuvaajat:

Eero Pylkäs

Lähteet ja linkit:

Suomen jääkiekkoliitto tulospalvelu
Oulun Karpat 46 ry
Blues juniorit

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 3 414 kertaa
Uutisia on luettu 8 511 637 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 469 903 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com