<

2013 IIHF ICE HOCKEY U20 WORLD CHAMPIONSHIP, U20 jääkiekon MM-kisat

Sampo Anttila 26.12.2012 - 05.01.2013 Oulu

Nuorten jääkiekon MM-kisat pelataan Venäjällä Ufassa 26.12.2012 - 5.1.2013. Maailmanmestaruuden voitti USA, Ruotsille hopeaa ja Venäjälle pronssia. Suomen joukkue oli kisojen ennakkosuosikki, mutta kaikki ei sujunutkaan kuin elokuvissa. Jutussa on runsaasti linkkejä ja videokoosteita.

 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

26.12.2012
WC U20 2013
IIHF
Venäjä, Ufa

U20 jääkiekon MM-kisat 2013

 

Alle 20-vuotiaat pelaavat vuoden 2013 jääkiekon MM-kisat Venäjällä. Mukana on lahjakkaita nuoria kymmenestä maasta.

Kisojen lopuksi Ruotsi ja USA taistelivat finaalissa kullasta ja MM-arvosta. Ruotsi oli alussa vahvempi mutta joutui antamaan lahjakkaalle USA:n joukkueelle periksi. USA otti mitalin lopulta selkeästi maalein 1 - 3. 

Venäjä ratkaisi pronssimitalin tiukassa kamppailussa Kanadaa vastaan. Isäntien joukkueen sankariksi nousi ratkaisumaalin jatkoajalla tehnyt 17-vuotias hyökkääjä Valeri Nichushkin. Ottelussa tehtiin runsaasti maaleja ja pelin vauhti oli kova. Ratkaisumaali syntyi, kun ottelua oli pelattu jatkoajalla 1:35. Pronssi oli Venäjän ( ja Neuvostoliiton) seitsemäs. Kanada on edellisen kerran jäänyt mitaleitta vuonna 1998 Suomessa pidetyissä kisoissa, joissa Suomi voitti viimeksi kultaa.

Suomi oli kisojen ennakkosuosikki ja pelasi kisojen avausottelun Latviaa vastaan keskiviikkona kello 9.30 alkaen, Suomen aikaa. Ottelu oli Suomen hallinnassa, vaikka yhteispeli ei vielä täysin toiminut. Voitto Latviasta 1 - 5 oli hyvä avaus Suomelta. Jatko ei sitten sujunutkaan enään odotetulla tavalla. Suomi sai tyytyä kisoissa setsemänteen sijaan.

Suomen toinen ottelu oli Tšekkiä vastaan. Kaksi tasaväkistä joukkuetta taisteli hyvin, Suomi ei löytänyt hyvistäkään paikoista aukkoa, josta kiekko olisi saatu maaliin. Yksi maali ei riittänyt Tšekin kaatoon. Tšekin taitavat pelaajat olivat ajoittain pitelemättömiä. Lopputulos 1 - 3 ei vastannut täysin ottelun tapahtumia. Tšekin viimeinen maali syntyi tyhjiin Suomen pelatessa ilman maalivahtia.

Sveitsi oli ensimmäisessä erässä terävämpi ja paremmin hereillä. Suomi menetti useita kertoja kiekon hyökkäyspäässä. Näistä kiekon menetyksistä Sveitsi iski nopeasti ja onnistui kaksi kertaa tekemään maalin.
Toisessa erässä Suomi tuli otteluun mukaan ja tasoitti ottelun 2 - 2. Suomen ensimmäinen maali pomppi  Markus Granlundista ja toinen maali oli Teräväisen tekemä ylivoimamaali. Sveitsi hiukan hyytyi ensimmäisen erän vauhdista.
Kolmas erä oli taistelua jossa Sveitsi johti jo 2 - 4. Suomi tuli mukaan Teuvo Teräväisen maalilla ja valmennusjohdon hyvällä reagoinnilla. Maalivahti pois Suomen maalilta pari minuuttia ennen varsinaisen pelin päätöstä. Salomäki taisteli aloituksen ja Armia toimitti kiekkoa maalille. Kiekon sai Markus Granlund ja sutaisu kohti maalia tuotti ottelun tasatulokseen 4 - 4. Suomi otti vähintään pisteen. Ottelu meni jatkoajalle. 
Jatkoaikakaan ei tuonut tulosta. Rankkareissa jouduttiin ampumaan 5 paria ennen kuin Markus Granlund ratkaisi ottelun Suomelle. Komea veto ylänurkkaan ja ottelu 5 - 4. Tuloksekas 3 pisteen ottelu Granlundille  ja Salomäelle. Ottelun parhaan pelaajana Suomen joukkueesta palkittiin Teuvo Teräväinen.

Suomen tie suora jatkopaikkaan MM-kisojen välieriin on kiinni Ruotsi - Suomi ottelun tuloksesta. Kolmen joukkoon on päästävä omassa lohkossa. Tie näytti hetken olevan auki jatkopaikkaan jo Sveitsi - Tšekki ottelussa. Tšekki johti ottelua vielä 10 minuuttia ennen ottelun loppua 1 - 3. Sillä tuloksella Sveitsi olisi jäänyt ilman pisteitä ja Suomi olisi varmistanut suoran jatkopaikan. Tšekki kuitenkin menetti johtonsa Sveitsin tehtyä kolmannen erän loppuun kaksi ylivoimamaalia. Jatkoajalla Tšekin Tomas Hertl ratkaisi ottelun Tšekille. Sveitsi nappasi pisteen ja pudotti Suomen neljänneksi. Tämä tarkoittaa sitä, että saavuttaakseen suoran jatkopaikan, Suomen on voitettava tai pelattava tasan Ruotsin kanssa.

Ruotsi aloitti ensimmäisessä erässä vakuuttavasti, vajaassa neljässätoista minuutissa 3 – 0. Suomi otti jäähyjä hyökkäysalueella ja Ruotsi teki kaksi maali ylivoimalla. Suomi sai peliään hiukan kulkemaan ja Joel Armia teki tärkeän kavennuksen 3 – 1. Aivan erän lopulla Ruotsin Rickard Rakell otti jäähyn ja Suomi pääsee toisen erän aloittamaan ylivoimalla.

Toiseen erään Suomi tuli vauhdilla ja latoi kaksi maali kahden ja puolen minuutin sisään. Ottelu oli tasan 3 – 3, mutta tarpeettomat jäähyt hyökkäyspäässä hyydyttivät hyvää erän alkua. Ruotsi tuli jälleen peliin ja teki alta minuutin kaksi maalia. Pelin käännekohta on nähty? Ruotsin 5 – 3 johdossa mennään kolmanteen erään.

Kolmas erä alkoi toivoa täynnä, Suomi kavensi Ville Järveläisen maalilla erän puolivälissä 5 - 4. Valitettavasti Suomen peli ei kulkenut alkuerän tahtiin. Muutama minuutti ennen erän loppua otettiin jälleen tyhmä jäähy ja Ruotsi lisäsi Suomen tuskaa.  Suomen maalivahti otettiin maalilta ja hyökkäyksessä Salomäelle jälleen huippu maalin tekopaikka, mutta tuloksetta. Jatkosta Ruotsi sai kiekon ja iski tyhjiin päätösnumeroiksi tylyt 7 – 4. Suomen pelit jatkuvat putoamissarjassa.

Suomi selvitti ottelun Saksan kanssa ylivoimaisesti ja Janne Juvonen torjui hienosti nollapelin. Ville Pokka ja Aleksander Barkov tekivät kaksi maalia mieheen. Myös aikaisemmissa otteluissa runsaasti maalipaikkoja tuhlannut Miikka Salomäki avasi maalitilnsä. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Suomen joukkueesta Ville Pokka.

Suomi rökitti Slovakkiaa. Ottelu oli kuin isät ja pojat jossa pojat välillä villiintyivät. Joel Armia iski hattutempun ja Miikka Salomäki sekä Teuvo Teräväinen tekivät kaksi maalia mieheen. Hyvä päätösottelu Suomen nuorilta.

Välierät

USA tuli keveällä jalalla Kanadaa vastaan ja hallitsi ottelua jokseenkin suvereenisti. Lopputulos 1 - 5 vastasi ottelun tapahtumia. USA meni ennakkosuosikkina tavoittelemaan kultaa.

Ruotsi pelasi vahvan ottelun Venäjän taitavaa joukkuetta vastaan. Ottelussa joukkueet luistelivat maalilta maalille kovalla vauhdilla ja pelasivat varsinaisen peliajan tasan. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua. Voittomaalikilvan kolmas pari ratkaisi voiton Ruotsille.  Collberg nosti kolmannen parin aluksi kiekon taidolla maalin kattoon ja pääsi joukkueensa kanssa juhlimaan loppuotteluun selviytymistä.

 

 

Linkit Suomen pelitilastoihin ja videokoosteisiin

No Ottelu  
1 Latvia - Suomi  1 - 5
7 Suomi - Tsekki  1 - 3
13 Suomi - Sveitsi  5 - 4 JA
19 Ruotsi - Suomi  7 - 4
22 Suomi - Saksa  8 - 0
28 Suomi  - Slovakkia 11 - 4

Alkuun Joukkueet Toimitsijat  Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

Joukkueet, Team Rosters

CAN / CZE / FIN / GER / LAT / RUS / SUI / SVK / SWE / USA 

Katso MEDIAOPAS

Parhaat pelaajat Pistetilastot Puolustajat  Maalivahdit   Plus Miinus

Player Statistics by Team

CAN / CZE / FIN / GER / LAT / RUS / SUI / SVK / SWE / USA

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

Toimitsijat

Suomesta on kisoissa mukana kaksi jääkiekkotuomaria. Päätuomarina Suomea edustaa Jari Levonen ja linjatuomarina Masi Puolakka.

Toimitsijat

Toimitsijoiden tehtävät

 

Sarjataulukot

Alkusarja

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

Lohko A

Joukkue Ottelut Voitot Jatkoaika
voitot
Jatkoaika
tappiot
Tappiot Maaliero Tehdyt
maalit
Päästetyt
maalit
Pisteet Sij.
Ruotsi SWE 4 3 1 0 0 +11 19 8 11 1.
Tsekki CZE 4 2 1 0 1 +2 12 10 8 2.
Sveitsi SUI 4 1 0 3 0 +2 16 14 6 3.
Suomi FIN 4 1 1 0 2 0 15 15 5 4.
Latvia LAT 4 0 0 0 4 -15 6 21 0 5.

Suoraan jatkopaikkaan lohkon kolme ensimmäistä, sijat 4. ja 5. putoamissarjaan.

Lohko B

Joukkue Ottelut Voitot Jatkoaika-
voitot
Jatkoaika-
tappiot
Tappiot Maaliero Tehdyt
maalit
Päästetyt
maalit
Pisteet Sij.
Kanada CAN 4 4 0 0 0 +13 21 8 12 1.
Venäjä RUS 4 2 1 1 1 +6 13 7 8 2.
Yhdysvallat USA 4 2 0 0 2 +12 19 7 6 3.
Slovakia SVK 4 0 1 1 2 -9 10 19 3 4.
Saksa GER 4 0 0 0 3 -22 4 26 1 5.

 Suoraan jatkopaikkaan lohkon kolme ensimmäistä, sijat 4. ja 5. putoamissarjaan.

Putoamissarja (karsintasarja)

Joukkue Ottelut Voitot Jatkoaika
voitot
Jatkoaika
tappiot
Tappiot Maaliero Tehdyt
maalit
Päästetyt
maalit
Pisteet Sij.
 Suomi 3  3  0  0  0 +19  24  5  8  1.
 Slovakia 3  1  1  0  1 -4  11  15  5  2.
 Saksa  3  1  0  1  1 -6   6  12  4  3.
 Latvia 3  0  0  0  3 -9   6  15  0  4.

Mukaan lasketaan alkusarjan keskinäiset ottelut

 

Lopulliset sijoitukset

1. USA
2. Ruotsi
3. Venäjä 
4. Kanada
5. Tsekki
6. Sveitsi
7. Suomi
8. Slovakia
9. Saksa
10. Latvia

MM-kisojen parhaat pelaajat 
Valmentajien valitsemat parhaat pelaajat 
Joukkueiden valitsemat parhaat pelaajat 
Median valitsemat parhaat pelaajat (All Stars)

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

 ..... Puolivälierät ....................>>Välierät ...........................>>Finaalit

 Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

Pelit

Mtv3 MAX Sport näyttää kaikki Suomen ottelut.  Netistä voit IIHF videot 

26 Dec 2012, Wed
  09:30 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 1
  PRE
 
 

LAT - FIN 1 – 5    ( 1 - 3 , 0 - 2 , 0 - 0 )

Suomi pelasi hiukan sekavaa peliä, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Miro Aaltonen loukkaantui ja valitettavasti näyttää siltä että hänen kisansa ovat nilkkavamman vuoksi ohi. Suomen maalintekijät olivat 0 - 1 Artturi Lehkonen (Ville Pokka), 1 -2 Miro Aaltonen (Rasmus Ristolainen), 1 - 3 Miro Aaltonen (Joel Armia), 1 - 4 Markus Granlund (Joel Armia), 1 - 5 Rasmus Ristolainen (Miro Aaltonen).

Video  Tilastot

 

 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
26   Dec 2012, Wed
  11:30 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 2
  PRE
GER - CAN    3 - 9  ( 1 - 2 ,  2 - 5 ,  0 - 2 )
 
Video Tilastot
       
26   Dec 2012, Wed
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 3
  PRE
CZE - SWE    1 - 4   ( 0 - 2 ,  0 - 1 ,  1 - 1 ) Video Tilastot
       
26   Dec 2012, Wed
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 4
  PRE
SVK - RUS  2 - 3  ( 0 - 1 ,  1 - 1 ,  1 - 0 ,  0 - 1 )  Video Tilastot
       
27   Dec 2012, Thu
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 5
  PRE
SUI - LAT 7 - 2 (2 - 1, 3 - 1, 2 - 0)   Video Tilastot
       
27   Dec 2012, Thu
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 6
  PRE
USA - GER   8 - 0 ( 3 - 0 ,  3 - 0 ,  2 - 0 ) Video Tilastot
       
28   Dec 2012, Fri
  09:30 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 7
  PRE

FIN - CZE  1 - 3  ( 0 - 2, 1 - 0, 0 - 1 )

Tsekin taitavat ykkös- ja kakkoskeutjun pelimannit onnistuivat pitämään Suomen pelin kurissa. Suomi onnistui maalaamaan vain kerran, Teuvo Tarvainen (Ville Pokka, Petteri Lindbohm)

Video Tilastot
 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
28   Dec 2012, Fri
  11:30 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 8
  PRE
CAN - SVK  6 - 3  ( 0 - 2 ,  4 - 1 ,  2 - 0 )  Video Tilastot
       
28   Dec 2012, Fri
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 9
  PRE
SWE - SUI   3 - 2 ( 0 - 1 ,  1 - 1 ,  1 - 0 ,  0 - 0 ,  1 - 0 ) Video Tilastot
       
28   Dec 2012, Fri
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 10
  PRE
RUS - USA    2 - 1 ( 1 - 0 ,  0 - 1 ,  1 - 0 ) Video Tilastot
       
29   Dec 2012, Sat
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 11
  PRE
LAT - SWE    1 - 5 ( 0 - 1 ,  1 - 1 ,  0 - 3 )   Tilastot
       
29   Dec 2012, Sat
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 12
  PRE
GER - RUS     0 - 7 ( 0 - 3 ,  0 - 1 ,  0 - 3 ) Video Tilastot
       
30   Dec 2012, Sun
  09:30 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 13
  PRE

FIN - SUI   5 - 4 (0 - 2, 2 - 0, 2 - 2, 0 - 0, 1 - 0)

Suomi aloitti ottelun huonosti, huolimattomia suorituksia ja Sveitsi tuli hyvällä jalalla otteluun. Koko ottelun ajan Leijonan pentuja vaivasi se että Sveitsi teki teräviä iskuja ja kiekon riistoja. Suomen asenne korjautui pelin vanhetessa ja kolmannen erä nousu kahden maalin takaa tasatulokseen oli hyvä osoitus taistelutahdosta ja uskosta omaan osaamiseen. Suomen maalintekijät 1 - 2 Markus Granlund (Juuso Vainio, Miikka Salomäki), 2 - 2 Teuvo Teräväinen (Aleksander Barkov, Miikka Salomäki), 3 - 4 Teuvo Teräväinen (Miikka Salomäki, Rasmus Ristolainen), 4 - 4 Markus Granlund (Joel Armia) ja rankkari 5 - 4 Markus Granlund

Video

Video

Tilastot
 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
30   Dec 2012, Sun
  11:30 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 14
  PRE
CAN - USA   2 - 1 (2 - 0, 0 - 0, 0 - 1)  Video Tilastot
       
30   Dec 2012, Sun
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 15
  PRE
CZE - LAT   4 - 2 ( 1 - 1 ,  1 - 0 ,  2 - 1 ) Video Tilastot
       
30   Dec 2012, Sun
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 16
  PRE
SVK - GER   2 - 1 (0 - 0, 0 - 1, 1 - 0, 1 - 0) Video Tilastot
       
31   Dec 2012, Mon
  09:30 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 17
  PRE
SUI - CZE     3 - 4  (1 - 1,  0 - 2,  2 - 0,  0 - 1) Video Tilastot
       
31   Dec 2012, Mon
  12:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 18
  PRE
USA - SVK    9 - 3   (5 - 2, 3 - 0, 1 - 1) Video  Tilastot
 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
31   Dec 2012, Mon
  14:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 19
  PRE

SWE - FIN   7 - 4 (3 - 1,  2 - 2,  2 - 1)

Ruotsi torppasi Suomen haaveet MM-mitaleista. Suomi pelasi epätasaisesti, mutta taisteli loppuun saakka. Suomen maalintekijät olivat 3 - 1 Joel Armia (Aleksander Barkov, Juuso Riikola), 3 - 2 Rasmus Ristolainen (Aleksander Barkov, Thomas Nykopp), 3 - 3  Joel Armia (Teuvo Teräväninen, Markus Granlund) ja 5 - 4 Ville Järveläinen (Thomas Nykopp)

Video  Tilastot
       
31   Dec 2012, Mon
  16:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 20
  PRE
RUS - CAN     1 - 4 (1 - 2, 0 - 1, 0 - 1) Video Tilastot
 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
2   Jan 2013, Wed
  11:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 21
  QF tbd
 CZE - USA      0 - 7 (0 - 1, 0 - 5, 0 - 1) Video Tilastot
       
2   Jan 2013, Wed
  13:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 22
  REL 4A - 5B

FIN - GER    8 - 0  (1 - 0, 2 - 0, 5 - 0)

Suomen peliotteet olivat omaa ykkösluokkaa. Saksa kaatui suurinumeroisesti. Suomen maalintekijät 1 - 0 Artturi Lehkonen (Thomas Nykopp, Matti Lamberg), 2 - 0 Markus Granlund (Teuvo Teräväinen, Miikka Salomäki), 3 - 0 Aleksander Barkov (Joel Armia), 4 - 0 Miikka Salomäki (Teuvo Teräväinen, Miikka Salomäki), 5 - 0 Ville Pokka (Artturi Lehkonen, Thomas Nykopp), 6 - 0 Aleksander Barkov (Joel Armia, Juuso Vainio), 7 - 0 Ville Pokka (Teuvo Teräväinen, Markus Granlund), 8 - 0 Joel Armia (Rasmus Ristolainen, Markus Granlund)  

Video Tilastot
       
2   Jan 2013, Wed
  15:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 23
  QF tbd
 RUS - SUI       4 - 3 (1 - 1, 1 - 1, 1 - 1, 0 - 0, 1 - 0) Video Tilastot
 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
3   Jan 2013, Thu
  11:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 24
  SF tbd
 CAN - USA   1 - 5 (0 - 2, 0 - 2, 1 - 1) Video  Tilastot
       
3   Jan 2013, Thu
  13:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 25
  REL 4B - 5A
 SVK - LAT   5 - 3 (1 - 1, 2 - 0, 2 - 2)   Tilastot
 

 

 

   
3   Jan 2013, Thu
  15:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 26
  SF tbd
 SWE - RUS    3 - 2  (2 - 0, 0 - 1, 0 - 1, 0 - 0, 1 - 0) Video Tilastot
       
4   Jan 2013, Fri
  11:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 27
  REL 5B - 5A
 GER - LAT     5 - 2  (0 - 1, 3 - 0,  2 - 1)   Tilastot
 

 

 

   
4   Jan 2013, Fri
  15:00 GMT+2 Ufa
  Sports Palace 28
  REL 4A - 4B
 FIN - SVK  11 - 4 (3 - 0, 4 - 3, 4 - 1)           Tilastot
 

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

   
4   Jan 2013, Fri
  15:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 29
  P5-6 L21 - L23
 CZE - SUI    4 - 3 (0 - 1, 3 - 1, 1 - 1)   Tilastot
       
5   Jan 2013, Sat
  11:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 30
  BMG L24 - L26
 CAN - RUS     5 - 6 (2 - 3, 2 - 1,  1 - 1,  0 - 1) Video Tilastot
       
5   Jan 2013, Sat
  15:00 GMT+2 Ufa
  Ufa Arena 31
  GMG W26 - W24
SWE - USA   1 - 3 (0 - 0, 1 - 2, 0 - 1) Video Tilastot
       

BMG = Bronze Medal Game = Pronssiottelu, GMG = Gold Medal Game = Loppuottelu,Finaali P5-6 = Placement Round 5th/6th = sijoitusottelu sijat 5.ja 6., PRE = Preliminary Round = alkusarja, QF = Quarterfinals = puolivälierät, REL = Relegation Round = pudotuspelit (karsintasarja), SF = Semifinals = välierät

 

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot

 

 

Linkkejä

TSN Kanada Videot

Aikaisemmin JUNNUT.com sivuilla

Hyvää joulua! Nuoret MM-kisoihin joulun aikaan
Nuorten U20 MM-kisat 2013 
Miikka Salomäki, ja Ville Pokka ehdolla U20 MM-kisoihin 
Kärpät taisteluun Ässiä vastaan U20 MM-kisoista palanneiden nuorten tukemana
Jääkiekon U20 MM-kisat 2011, Buffalo, USA

Alkuun Joukkueet Toimitsijat Sarjataulukot  Suomen pelit  Kaikki Pelit  Linkit ja videot


 

Lähteet ja linkit:

SJL: U20 World Championships Ufa, RUS
2013 IIHF ICE HOCKEY U20 WORLD CHAMPIONSHIP, Ufa, RUSSIA
U20 MM: Suomi jahtaa kolmatta MM-kultaa
IIHF Kisasivut

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 7 533 kertaa
Uutisia on luettu 8 421 137 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 259 692 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com