<

HPK:n sopimuksia: Alatalo ja Pulliainen jatkavat Kerhossa

Sampo Anttila 05.01.2011 Hämeemlinna

Puolustaja Santeri Alatalo ja hyökkääjä Tuukka Pulliainen ovat tehneet jatkosopimukset HPK:n kanssa. Valmentajakolmikko jatkaa ensi kaudella.

  

Pelaajasopimuksia

Vahvasti kauden aikana jopa ykköspakkiparissa puolustaneen Alatalon sopimus on kaksivuotinen. Alatalo on kiekkoillut HPK:ssa B-juniori-ikäisestä asti. Ensimmäisen liigaottelunsa Alatalo pelasi jo kaudella 2008-2009.

Neloskenttää johtava Pulliainen sen sijaan allekirjoitti sopimuksen muotoa 1+1. Try-outin kautta tiensä HPK:n liigajoukkueeseen käynyt Pulliainen on tehnyt tehot 3+7=10 tällä kaudella.

- Pulliainen on ennen kaikkea luotettava sentteri, jota voidaan käyttää myös erikoistilanteissa monipuolisuutensa takia. Hän on vakuuttanut meidän ja halusimme kiinnittää sentterin hyvissä ajoin, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

Kärpät - HPK, SM-liigaa Oulussa 2.11.2010, JUNNUT.com
Kärpät - HPK, SM-liigaa Oulussa 2.11.2010, JUNNUT.com

HPK:n valmennukolmikko jatkaa ensi kaudella

HPK on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset valmentajiensa Harri Rindellin, Petteri Hirvosen ja Pasi Arvosen kanssa. Rindellille ja Hirvoselle ensi kausi tulee olemaan HPK:ssa toinen, Arvoselle jo kuudes.

- Paljon on jo tapahtunut ja on tapahtumassa tällä kaudella. Olemme vasta puolivälissä kautta. On kuitenkin hienoa, että rupeama täällä on pidempi kuin yhden kauden visiitti. Ympäristö ja työporukka motivoivat, kertoo Harri Rindell.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan kaikkien osapuolten etu oli kolmikon jatkaminen yhtenäisenä myös ensi kaudella. Maalivahtivalmennuksen osalta Korpela jatkaa neuvotteluja nykyisen maalivahtivalmentaja Hannu Nykvistin kanssa.

- Tilanne ratkeaa, kunhan Nykvistin muut tehtävät selkiytyvät ensi kauden suhteen, kertoo Korpela viitaten Nykvistin toiseen työhön Suomen Jääkiekkoliitossa.

 

Loukkaantumistilanne hellittää

Loukkaantumissuma alkaa Hämeenlinnassa hiljalleen hellittää. Vain Toni Häppölä on pitkäaikaisloukkaantuneena. Jukka Laamasta ja Juuso Honkaa odotellaan jo kokoonpanoon mukaan. Loistavan kauden HPK:n neloskentässä pelannut Jaakko Turtiainen sen sijaan edustaa ansaitusti Suomea Nuorten MM-kisoissa Yhdysvalloissa. Muilta osin joukkue on koossa ja kunnossa vastaansa sarjajohtaja JYPin ja lauantaina Ritari-areenan jäällä luistelee aina kova HIFK.

HPK on SM-liigassa neljäntenä 62 pisteellä (5.1.2011).


 

Lähteet ja linkit:

HPK
SM-liiga
Otteluohjelma 2010 - 2010 Oulun Kärpät, SM-liiga. Linkit juttuihin

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 2 298 kertaa
Uutisia on luettu 8 672 994 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 846 888 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com