<

Kärpät ja Kiekko-Laser yhteistyöhön

Sampo Anttila 14.06.2010 Oulu

Kärpät ja Kiekko-Laser ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Mestikseen noussut Kiekko-Laser toimii Kärppien farmiseurana alkavalla kaudella. Yhteistyö tuo molemmille monia etuja, joista merkittävin on pelaajavaihto.

 

”A-juniorit tai liigassa pienille minuuteille jäävät pelaajat tai kuntoutuvat pelaajat voivat hakea vauhtia Mestiksen peleistä ja päinvastoin. Uskon, että tulevaisuudessa yhteistyömme on valtakunnallisestikin nuoria pelaajia kiinnostava”, urheilutoimenjohtaja Harri Aho Kärpistä toteaa.

Kiekko-Laserin toiminnanjohtaja Miikka Järvenpää jatkaa, että tiivis yhteys Kärppiin lisää Mestikseen nousseen oululaisjoukkueen houkuttelevuutta. ”Pelaajien kehittäminen parhaalla mahdollisella tavalla on merkittävin tekijä yhteistyössä, mutta yhtä lailla yhteistyö voi tukea myös nuorten, eteenpäin pyrkivien valmentajien kasvua”, Järvenpää toteaa.

Yhteistyö on jo konkretisoitunut muun muassa siten, että Mestis-pelaajia on ollut mukana liigan harjoitusringissä. A-juniorien kultamitalijoukkueesta Mestis-tiimiin on siirtynyt jo kentällisen verran pelaajia. Kevään aikana myös päävalmentajat, Mikko Haapakoski ja Mikko Manner sekä Kärppien A-juniorien Jari Laukkanen ovat jo pohtineet yhteisiä linjauksia ja toimintamuotoja.

”Se, että meillä on samassa kaupungissa sekä liiga- että Mestis-joukkue on loistava asia. Se tarkoittaa, että jokaiselle pelaajalle löydetään häntä parhaiten kehittävä vaihtoehto.  Viikoittainen yhteydenpito ja toimiva yhteistyö ovat myös valmentajalle kehittäviä ”, Mikko Haapakoski toteaa.

”Kärppien juniorimylly tuottaa meille pelaajia käyttöön, ja samalla Kärpät saa tulevaisuuden lupauksia kasvamaan liigaa varten. Tämä terve kilpailu on parasta pelaajien kannalta. Valtava merkitys on silläkin, että yhteistyö menestyvän liigajoukkueen kanssa tuo meille uutena Mestis-joukkueena kiinnostavuutta pelaajia rekrytoitaessa”, päävalmentaja Mikko Manner sanoo.

Kärppien pitkäaikainen yhteistyö Kajaanin Hokin kanssa jatkuu muun muassa armeijaa käyvien nuorten pelaajien osalta. ”Kiekko-Laserin etuna toki on se, että toimimme samassa kaupungissa ja samassa jäähallissa”, Harri Aho sanoo.

Kärpät ja Kiekko-Laser pelaavat harjoitusottelun 5. elokuuta Oulun Energia-areenalla. Ottelua isännöi Oulun Energia.

[Oulun Kärpät Oy, Kiekko-Laser ry 14.6.2010]


 

Lähteet ja linkit:

Oulun Kärpät
Kiekko-Laser
SM-liiga
Mestis

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 7 292 kertaa
Uutisia on luettu 8 690 163 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 18 885 128 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com