<

Kempeleen "Detroit" Suomen pipolätkäturnauksen finaalissa toiseksi

Eero Pylkäs 07.02.2010 Helsinki

Kempeleen "Detroit" sijoittui Red Bull Open Ice Suomen pipolätkäturnauksen finaaliturnauksessa hopealle.

Pipolätkäturnaus pelataan ilman maalivahteja. Yhdestä joukkueesta kentällä on yhtäaikaisesti neljä pelaajaa. Peli ratkaistaan kahdessa 15 minuuttia kestävässä erässä. Taklaaminen ja muu väkivaltainen käyttäytyminen on kiellettyä.

Kiekko-Ketut,  Laser HT ja Kärppien juniorimyllyissä kiekkotaitonsa saaneiden pelaajien muodostaman kesäisen höntsykiekko  "Detroit" harrastuskoukkueen  -kuuden pelaajan iskuryhmä- osallistui nyt myös Suomen pipokiekkoturnaukseen.

Oulun kauppatorin rannassa 24.01.2010 pelatusta karsintaturnauksesta "Detroit" lunasti paikkansa Helsingissä 7.2.2010 pelattuun finaaliin

Finaaliturnauksessa Helsingissä Kempeleläiset etenivät alkulohkonsa menestyksen siivittämänä ja välierävoiton kautta  finaaliin.  Finaalissa kuitenkin HC Kings Helsingistä oli maalinteossa Lakeuden joukkuetta näppärämpi ja voitollaan lunastivat paikan maailmanfinaali matkalle USAan.

Suomen finaalin voittajajoukkue HC Kings osallistuu USA:n Minnesotassa pelattavaan Red Bull Open Ice maailmanfinaaliin.  Helsinkiläiset kohtaavat muiden maiden pipokiekon mestarijoukkueet Minneapoliksen Calhoun -järven jäällä 18.–21.2.2010.

Lakeuden nuorukaisille pipolatkäturnauksen Suomen finaali oli joka tapauksessa kokemisen arvoinen hauska liikuntatapahtuma. Helsingin reissullaan pojat pelasivat finaalipeli mukaan lukien sunnuntaipäivän kuluessa yhteensä viisi ottelua 

Mutta varsinainen unelma -finaalivoitto- ja maailmanfinaali Amerikan matka jäi vielä odottamaan tulevia talvia ja uusia pipolätkäturnauksia.

Finaalijoukkueessa pelasivat:  Eero Kauppi,  Christian Talman,  Ville Härkönen,  Matti Pylkäs,  Krister Jalonen ja Tommi Rundgren


 

Kuvaajat:

Red Bull

Lähteet ja linkit:

Pipolätkämestari
Turnausinfo
Kuvat RedBull
Kaleva.fi

Kommentit:

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida -> rekisteröidy tästä tai kirjaudu sisään


Kirjoittaja:
  pvm:
1 - 0 / 0 kplHAKU:UUSIMMAT:


Junnut.com -sivusto 20 vuotta

Maanantai 3.6.2019 Oulu


Oulun Kärpät pudotuspeleissä 2019

Perjantai 22.3.2019 Oulu


Urheilugaala 2019

Torstai 17.1.2019 Oulu


Oulu - Rauma, Naisten Superpesis

Sunnuntai 10.6.2018 Oulu

Tamma- ja varsanäyttely

Perjantai 1.6.2018 OuluUutiset sivuillesi?
Luettu: 8 776 kertaa
Uutisia on luettu 8 751 505 kertaa
3.6.2009 jälkeen
Tietoa JUNNUT. com sivuston ylläpitäjistä ja materiaalista

Sivuja on ladattu 19 047 730 kertaa
19.9.2009 jälkeen

PALAUTE JA AINEISTO:

sampo.anttila(at)junnut.com tai webmaster(at)junnut.com

SIVUSTOSTA:

Sivusto on yksityisten henkilöiden ylläpitämä. Tarkista aina tietojen oikeellisuus lähteestä. Ylläpitäjät eivät vastaa virheellisestä tai muutoin väärästä tiedosta eikä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Juttujen kommentit ovat niiden kirjoittajien mielipiteitä ja kannanottoja. Asiattomat kommentit pyritään karsimaan pois.

KUVAT, VIDEOT JA TEKSTIT:

Sivustolla oleva aineisto on tekijänsuojalain alaista eikä sitä saa luvatta käyttää.

Junnut.com on junioritoimintaan painoittunut uutispalvelu.
Lue sivuston historiasta: Yli 10-vuotta junioritoiminnan uutisia

Toteutus: visark.com